Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ είναι αστυνομικός στη Μόρια

POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είναι το μοντέλο που είχε περιπέτεια στο Χονγκ Κονγκ. Μετά από αυτή, το δικαστήριο αποφάσισε πως είναι αθώα. Έτσι, επέστρεψε στη Μυτιλήνη όπου και έγινε αστυνομικός.

Η ίδια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τα γεγονότα στη Μόρια. Στην πρώτη γραμμή στα γεγονότα στη Μόρια είναι η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Το 22χρονο πρώην πια μοντέλο άφησε πίσω της την περιπέτειά της στο Χονγκ Κονγκ.

meli4

Όπως αποκαλύπτει, λοιπόν, η νεαρή κοπέλα τοποθετήθηκε, τελικά, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε αναλάβει μαζί με τους συναδέλφους της να ελέγχουν μια από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμένο ΚΥΤ. Η εντολή που είχαν λάβει από τους ανώτερους τους ήταν να μην αφήσουν να πλησιάσουν προς το σημείο όπου ήταν στημένο το μπλόκο των κατοίκων της Μόριας. Δηλαδή, να μην πλησιάσουν, ούτε πολίτες, αλλά ούτε μετανάστες, υπό το φόβο των επεισοδίων.

Θυμίζουμε, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά. Και πράγματι, το δικαστήριο την έκρινε αθώα πέρυσι, και μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, και τους γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους τον εφιάλτη που έζησε στις κινεζικές φυλακές.

melissaropoulou

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved