Ο κτηνίατρος που έσωσε τον φρικτά βασανισμένο σκύλο στα Χανιά: «Τον χειρούργησε αφιλοκερδώς»

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένα νέο περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος ζώου, σημειώθηκε στην περιοχή Ακρωτηρίου στα Χανιά, όπου ένας άντρας κρέμασε τον σκύλο του ζωντανό και του έκοψε τους όρχεις με ψαλίδι. 

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, τα κλάματα του σκύλου άκουσε περαστικός ο οποίος περισυνέλλεξε το ζώο και το μετέφερε αιμόφυρτο στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

Το μοναδικό φωτεινό σημείο στην ιστορία της φρικτής κακοποίησης του σκύλου στα Χανιά είναι το γεγονός ότι σώθηκε η ζωή του τετράποδου χάρη σε έναν κτηνίατρο που τον χειρούργησε και τον φρόντισε αφιλοκερδώς.

Η δημοσιογράφος Γωγώ Τέτου είναι ένας από τους ανθρώπους που έκανε γνωστή την ιστορία του αληθινού φιλόζωου επαγγελματία, του καθημερινού ήρωα Κωστή Τερεζάκη στα social media. Όπως έγραψε συγκεκριμένα στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Μπράβο

»στον κτηνίατρο Κωστή Τερεζάκη, ο οποίος χτες το απόγευμα χειρούργησε αφιλοκερδώς και έσωσε από βέβαιο μαρτυρικό θάνατο τον σκύλο, στα Χανιά.

»Ο υπάνθρωπος που κρέμασε τον σκύλο από το λαιμό με σχοινί σε δέντρο και με ψαλίδι του έκοψε τους όρχεις στην αυλή του σπιτιού, επειδή τον ενοχλούσε που ήθελε να παίξει μαζί του, είναι υπάλληλος της ΔΕΗ Χανίων, πατέρας τριών παιδιών και η γυναίκα του εγκυμονεί δίδυμα.

»Τα ουρλιαχτά του ζώου άκουσε ένας Γερμανός τουρίστας ο οποίος κατέγραψε το περιστατικό στο κινητό του και ανάγκασε τον βασανιστή να το μεταφέρει για περίθαλψη στο κτηνιατρείο.

»Όπως είπε ο κος Τερεζάκης ο δράστης παράτησε το ζώο το οποίο αιμορραγούσε, του φώναξε “κάντο καλά, γιατί με κυνηγάει η αστυνομία”, ανέβηκε στο μηχανάκι του και εξαφανίστηκε.

»Είναι τόσο παλικάρι που μέχρι αυτή την ώρα κρύβεται για να γλυτώσει το αυτόφωρο.

»Όποιος κάνει τέτοιο έγκλημα σε ένα αθώο πλάσμα, νομίζω ότι είναι ικανός για όλα».

 

Με πληροφορίες από womatoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved