Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή- Ένοχοι όλοι οι βουλευτές και ο Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Νίκος Παππάς και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε από το δικαστήριο ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

 Εγκληματική οργάνωση

Ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν οι: Ζαρούλια, Μίχος, Μπούκουρας, Αρβανίτης, Άγγος, Αποστόλου, Καζαντζόγλου, Καλαρίτης, Μιχαλάρος, Μπαρέκας, Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόπορη, Ρουπακιάς, Σκιατούνης, Σκάλκος, Στεργιοπουλος, Στρατος, Τσακανικας, Τσορβας, Τσαλικης, Χατζηδάκης, Χρυσαφιτης.

Δολοφονία Φύσσα
Ένοχοι για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα κρίθηκαν οι: Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης, Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός, Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας- πυρηνάρχης της οργάνωσης, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος, Λέων Τσαλίκης, Αθανάσιος Τσόρβας, Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης.

Όλοι οι κατηγορούμενοι για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι, εκτός από τους Σαντοριναίο και Τσακανίκα.

Ένοχοι για την επίθεση στο ΠΑΜΕ με αλλαγή κατηγορίας
Για την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα το 2013 η κατηγορία άλλαξε και από απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε απόπειρα σωματικής βλάβης.

Όλοι οι κατηγορούμενοι (4) κρίθηκαν ένοχοι για απόπειρα σωματικής βλάβης.

Ένοχοι για την επίθεση σε Αιγύπτιους ψαράδες
Ένοχοι και οι πέντε κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Άλλες επιθέσεις
Όλοι ένοχοι. Αθωώθηκαν δύο άτομα για επιμέρους πράξεις.

Ουσιαστικά η απόφαση του δικαστηρίου σε ποσοστό 98% είναι καταδικαστική. Αυτή τη στιγμή οι συνήγοροι υπεράσπισης αγορεύουν επί των ελαφρυντικών.

«Γιε μου τα κατάφερες!»
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου».

Συγκέντρωση και επεισόδια
Έξω από το Εφετείο συγκεντρώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ένταση επικράτησε στο μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με διαδηλωτές να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης έγιναν επεισόδια.

 

Με πληροφορίες από Ελεύθερος Τύπος

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved