6 ελληνικά νησιά στα 10 καλύτερα της Ευρώπης σύμφωνα με το Conde Nast Traveller

POP UP TEAM
/
15 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Φολέγανδρος, η Ζάκυνθος, η Κρήτη, η Μύκονος, η Σκιάθος και η Πάρος βρίσκονται στη λίστα με τα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας που διοργάνωσε το διεθνές περιοδικό Conde Nast Traveller στο πλαίσιο των βραβείων Readers’ Choice Awards 2020.

Περισσότεροι από 600.000 αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν διαδικτυακά τα καλύτερα νησιά στην Ασία, την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό, την Καραϊβική και τον Ατλαντικό, την Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Τα βραβεία αυτά αναδεικνύουν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για το 2020, βάση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των αναγνωστών, οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τα μέρη που αγαπούν και θέλουν να ξαναεπισκεφθούν.

Στην κορυφή της λίστας την πρωτιά έχει η Φολέγανδρος. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέιτλιν Μόρτον, το νησί είναι το ίδιο πανέμορφο με τη Σαντορίνη χωρίς ωστόσο την πολυκοσμία της. Μεταξύ άλλων το Conde Nast Traveler αναφέρεται στην Χρυσοσπηλιά, το δυσπρόσιτο σπήλαιο στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού και στις απομακρυσμένες παραλίες Αμπέλι και Άγιος Γεώργιος.

«Σε μια χρονιά που η εξερεύνηση του κόσμου φαίνεται τόσο δύσκολη για πολλούς, τα βραβεία αυτά μας υπενθυμίζουν τον απέραντο κόσμο που βρίσκεται εκεί έξω και αποτελούν ευκαιρία να γιορτάσουμε και να στηρίξουμε την ταξιδιωτική βιομηχανία, αναδεικνύοντας νέες τοποθεσίες και βλέποντας γνώριμα μέρη με φρέσκια ματιά. Όλα αυτά κάτω από έναν ουρανό», αναφέρει το περιοδικό.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των καλύτερων νησιών στην Ευρώπη:

Φολέγανδρος, Ελλάδα
Ζάκυνθος, Ελλάδα
Κρήτη, Ελλάδα
Χβάρ, Κροατία
Μύκονος, Ελλάδα
Σκιάθος, Ελλάδα
Ίσκια, Ιταλία
Μαγιόρκα, Ισπανία
Bozcaada, Τουρκία
Πάρος, Ελλάδα

 

Με πληροφορίες από ert

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved