Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στέλνει το δικό της μήνυμα για τη μαζική θανάτωση των μινκ και όλοι ανατριχιάσαμε. Αλήθεια, υπάρχουν ακόμα το 2020 άνθρωποι που εκτρέφουν ζώα για τη χρήση γούνας; Ζούμε σε έναν άκαρδο κόσμο.
«Αυτά ποιός τα θρηνεί..;;
(Και να μην ξεχνάμε πως 1 παλτό μινκ θέλει 40 ολόκληρες γούνες.)
Λόγω κορωνοϊού
17.000.000 θανατώθηκαν στη Δανία.
1.000.000 όπου να’ναι κι εδώ στα εκτροφεία- βασανιστήρια της Δυτικής Μακεδονίας και η μαζική εξόντωση συνεχίζεται σε Ολλανδία κι όπου αλλού.
Όλοι οι ειδικοί επιστήμονες συμφώνησαν πως τα ζωα κόλλησαν απ τον άνθρωπο που νοσούσε κι όχι το αντίστροφο.
Ο τεράστιος αριθμός εκτρεφόμενων και βάναυσα γδαρμενων για τη γούνα τους ζώων, ειδικά μινκ, γίνεται γιατί για 1 παλτό χρησιμοποιούνται 40 ολόκληρες γούνες.
Εξ’ ου και πωλούνται πανάκριβα.
Έχουν γίνει εδώ και κάτι δεκαετίες αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο για απαγόρευση αληθινής γούνας σε ρούχα.
Μέσα σε αυτές τις οργανώσεις είναι και μεγάλη εκστρατεία κατά της γούνας της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση W.S.P.A. απο το 1992- 1997, με συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών διαμαρτυρίας και άσκηση πίεσης προς πάσα κατεύθυνση, για τον τερματισμό της χρήσης γούνας και προστασία των γουνοφόρων ζώων.
Κάτι ψιλοέγινε, κάτι φάνηκε ν’ αλλάζει κι είπαμε πως υπήρξε συνειδητοποίηση απ τον κόσμο της μόδας και των αγοραστών.
Σήμερα, ο συγκλονιστικός αριθμός των εκατομμυρίων μινκ που θανατώθηκαν και θα θανατωθούν λόγω πανδημίας, έφεραν στο φως την αλήθεια.
Η γούνα μινκ καλά κρατεί στην παγκόσμια αγορά και δεν το πιστεύαμε σε πόσο βαθμό.
Τι κρίμα.!
Ας θρηνήσουμε μαζί με τους χιλιάδες νεκρούς συνανθρώπους μας από την πανδημία διεθνώς, κι αυτά τα εκατομμύρια καημένα ζωάκια με την υπέροχη γούνα και το τόσο αθώο, σχεδόν αφελές, ανυποψίαστο βλέμμα».
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ