Άλλος ένας μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε στη Ρουμανία

POP UP TEAM
/
1 Δεκεμβρίου, 2020

Παράλληλα με την εξαφάνιση του πολυσυζητημένου μεταλλικού μονόλιθου από την έρημο Γιούτα των ΗΠΑ, μυστηριώδης μεταλλικός μονόλιθος εμφανίστηκε και στη Ρουμανία.
Ιστορία επιστημονικής φαντασίας γραμμένη από τα χέρια του Άρθουρ Κλάρκ αρχίζει να θυμίζει η υπόθεση με την εμφάνιση και την εξαφάνιση μεταλλικών αντικειμένων σε απομονωμένα σημεία στον πλανήτη.

Στη Ρουμανία εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη ένας τριγωνικός μονόλιθος, ο οποίος θυμίζει αρκετά εκείνον που είχε εντοπιστεί στην έρημο Γιούτα, προτού εξαφανιστεί και τοποθετηθεί στη θέση του μια μικρή πυραμίδα.

Το μεταλλικό αντικείμενο εντοπίστηκε σε απόσταση λίγων μέτρων μακριά από το γνωστό αρχαιολογικό χώρο Cetăți dacice din Munții Orăștiei, που αποτελεί το αρχαιότερο μνημείο της ρουμανικής πόλης Πιάτρα Νέαμτς.

pjimage 6

Τα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά το γιατί, το πότε και το ποιος επιμελείται την ξαφνική εμφάνιση αυτών των αντικειμένων σε διαφορετικά σημεία στον πλανήτη, σίγουρα ερεθίζουν τη φαντασία και αποτελούν ιδανική αφορμή για τη δημιουργία θεωριών σχετικών με εξωγήινες παρεμβάσεις.

Με πληροφορίες από daily mail

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved