Κι άλλος μυστηριώδης μονόλιθος, αυτή τη φορά εμφανίστηκε σε παραλία της Αγγλίας

POP UP TEAM
/
10 Δεκεμβρίου, 2020

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Νοεμβρίου όταν ένας μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε από το πουθενά στη έρημο της Γιούτα, σε ένα απομονωμένο σημείο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στον μινιμαλιστή εικαστικό John McCracken, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2011, με τις τοπικές αρχές να υποθέτουν ότι εκείνος άφησε τη μεταλλική στήλη στο συγκεκριμένο μέρος κάποια στιγμή πριν τον θάνατο του, καθώς το γλυπτό θύμιζε αρκετά δικά του έργα αλλά κυρίως γιατί ο McCracken πίστευε φανατικά στην ύπαρξη εξωγήινων και στα ταξίδια στον χρόνο.

Τα πράγματα περιπλέκτηκαν όταν λίγες ημέρες μετά την ανακάλυψη της η στήλη εξαφανίστηκε (παρά το γεγονός ότι φυλασσόταν), δίνοντας ακόμα ένα πάτημα στους συνωμοσιολόγων να κάνουν λόγο για πέρασμα UFO από την περιοχή. Αυτή η θεωρία ενισχύθηκε ακόμα περισσότερα όταν ακόμα περισσότεροι μονόλιθοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε άλλα, άσχετα σημεία του πλανήτη.

monplith 175215988 640x360

Από τη Ρουμανία μέχρι την Καλιφόρνια άλλες δύο παράξενες στήλες εμφανίστηκαν σε απομονωμένες τοποθεσίες και τώρα ένας τέταρτος μονόλιθος εντοπίστηκε σε μία νότια ακτή της Αγγλίας, στη νήσο Wight, από έναν Βρετανό πολίτη που απλά είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του.

Ο 29χρονος Tom Dunford κατάλαβε αμέσως περί τίνος επρόκειτο αφού είχε δει τους υπόλοιπους μονόλιθους σε άρθρα στο διαδίκτυο και ενημέρωσε τις τοπικές αρχές, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sky News.

Ο τελευταίος αυτός μονόλιθος έχει ύψος περίπου 3 μέτρα και η αντανάκλαση από το υλικό του είναι απίστευτη, σύμφωνα με τον Dunford.

«Το άτομο που το τοποθέτησε εκεί ξέρει τι κάνει. Είναι σαν φάρσα, δεν πιστεύω σε καμία από τις θεωρίες συνωμοσίας» είπε στο Sky News.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved