Αυστραλία: Νέος μονόλιθος εντοπίστηκε με συντεταγμένες για τον Πύργο του Τραμπ

POP UP TEAM
/
11 Δεκεμβρίου, 2020

Ο νέος μονόλιθος εμφανίστηκε μυστηριωδώς, όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις ανά τον κόσμο.

Συνεχίζεται το μυστήριο με τους μονόλιθους που εμφανίζονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Αυτή τη φορά ένας νέος μονόλιθος εμφανίστηκε στην Αυστραλία. Λίγες μέρες μετά την ανακάλυψη και την εξαφάνιση ενός αριθμού λαμπερών μεταλλικών μονόλιθων σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο, μία γιγαντιαία κατασκευή έκανε την εμφάνισή της, επίσης μυστηριωδώς, στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Η ασημένια κατασκευή των τριών όψεων, ύψους τριών μέτρων, εμφανίστηκε στο Noarlunga, δίπλα στη γέφυρα του τρένου Seaford, περίπου στις 6 μ.μ. την Πέμπτη. Ο άνθρωπος που εντόπισε τον γιγαντιαίο μεταλλικό μονόλιθο είπε στο 7news ότι πάνω του υπάρχουν χαραγμένα κάποια στοιχεία, που μοιάζουν με συντεταγμένες. 

Στην κορυφή υπήρχαν οι συντεταγμένες που ορίζουν την τοποθεσία του Πύργου του Τραμπ στη Νέα Υόρκη, ενώ λίγο παρακάτω άλλες συντεταγμένες οδηγούν σε ένα μικρό, ακατοίκητο νησί με το όνομα Managaha κοντά στο Γκουάμ. Παραδόξως, οι τελευταίες συντεταγμένες οδηγούν στη Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας, στην Αίγυπτο. Το Συμβούλιο της Πόλης της Onkaparinga είπε ότι ερευνά πώς βρέθηκε ο μονόλιθος στην περιοχή. 

Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει διάφοροι μονόλιθοι ανά τον κόσμο. Η αρχή έγινε στα τέλη Νοεμβρίου με την Γιούτα ενώ ακολούθησαν η Ρουμανία, η Καλιφόρνια και ένα νησάκι στη νότια ακτή της Αγγλίας. 

 http://youtu.be/TFWuzQEgP3E

 

Με πληροφορίες από Lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved