SMS: Με κωδικό 2 η μετακίνηση για ψώνια, στις 2 ώρες πρόστιμο

POP UP TEAM
/
16 Ιανουαρίου, 2021

Ποιο sms στο 13033 στέλνουμε από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου για τις αγορές από τα καταστήματα

Από τη Δευτέρα στις 18 Ιανουαρίου ανοίγουν και πάλι τα καταστήματα λιανικού εμπορίου αλλά και κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως τις 20:00. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού. Οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται στα καταστήματα είτε στέλνοντας αριθμό 2 sms στο 13033 είτε με έντυπο μετακίνησης. 

Τα μηνύματα sms με το αριθμός 2 στο 13033 θα έχουν διάρκεια 2 ωρών κατά τις οποίες θα γίνονται οι αγορές στα καταστήματα. Το δίωρο θα ισχύει για όλη τη μετακίνηση από το σπίτι μέχρι το κατάστημα και την επιστροφή και οι πολίτες θα πρέπει να το επιδεικνύουν κατά τη διάρκεια πιθανού ελέγχου από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε:

Η μετακίνηση στα καταστήματα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Τα sms έχουν διάρκεια 2 ωρών κατά οποία ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί κάθε εμπορική του συναλλαγή, με συγκριτικό χρονικό σημείο την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved