Παγώνη: Ηρεμήστε με το Πάσχα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα

POP UP TEAM
/
16 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

 Για τον εορτασμό του φετινού Πάσχα μίλησε η Ματίνα Παγώνη συστήνοντας «ηρεμία καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας μίλησε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο μετακινήσεων προς τα χωριά για τον εορτασμό του Πάσχα, για το οποίο και συνέστησε ηρεμία καθώς «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Ηρεμήστε όλοι με το Πάσχα στο χωριό. Τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους θανάτους τα είδατε. Το σύστημα έχει πιεστεί.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα κάνουμε διαφορετικό Πάσχα, θα πάμε στις εκκλησίες στους προαύλιους χώρους με μάσκες και αποστάσεις, αλλά την τελευταία εβδομάδα θα κριθεί το αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, γιατί με 819 διασωληνωμένους είναι δύσκολο» και πρόσθεσε: 

«Αυτή είναι ίσως από τις δυσκολότερες φάσεις. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τους εμβολιασμούς.

Καταλαβαίνουμε την ψυχική πίεση που έχουν και ότι θέλουν να ξεφύγουν αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αν θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι».

Κλείνοντας, επεσήμανε πως θα φανεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Τετάρτη πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

«Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα είναι δύσκολο κάποιος να πει ότι μπορείτε να φύγετε. Όπως και να έχει, ο κόσμος θα μπορεί να βγει, θα μπορεί να πάει από δήμο σε δήμο, δε θα είναι όπως πέρυσι, να είμαστε κλεισμένοι μέσα».

Διαβάστε περισσότερα στο athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...