Dayaal: Η 4χρονη ιδιοφυΐα που θεωρείται η νέα Αϊνστάιν

POP UP TEAM
/
7 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους πιο έξυπνους του πλανήτη και προορίζεται για σπουδαία πράγματα.

Σε μία εποχή που τα σόσιαλ μίντια κατακλύζουν την καθημερινότητά μας και οι απανταχού ινφλουένσερς οι οποίοι χειρίζονται – αν μη τι άλλο – με μαεστρία την εικόνα τους, προσθέτουν καθημερινά αρκετά μηδενικά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, υπάρχουν άνθρωποι σαν την Dayaal εκεί έξω, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι όταν είσαι πραγματικά ξεχωριστός και ικανός, ο κόσμος θα το μάθει.

Η 4χρονη λοιπόν με την ινδική καταγωγή που ζει στο Μπέρμιγχαμ, αυτή την περίοδο φιγουράρει σε όλα τα σάιτ του πλανήτη, λόγω του μυαλού της, μιας και κατάφερε να μπει στο κλαμπ Μένσα, το οποίο είναι μία κλειστή ομάδα με τα πιο έξυπνα παιδιά του πλανήτη.

Το κατάφερε σκοράροντας 145 σε τεστ IQ την ίδια στιγμή που ο Αϊνστάιν και ο Χόκινγκ, είχαν φτάσει το 160! «Η Dayaal είναι μόλις τεσσάρων ετών. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι ηλικία ήταν ο Άινσταιν ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε και να συγκρίνουμε με ασφάλεια», είπε η ψυχολόγος της Μένσα, αφού εξέτασε τη μικρή.

«Περιμένουμε να γίνει παγκόσμιος ηγέτης ή να κατακτήσει κάποιο Νόμπελ» λένε οι γονείς της Dayaal οι οποίοι είχαν παρατηρήσει από πολύ νωρίς ότι το παιδί τους είναι ξεχωριστό. «Σε ηλικία 14 μηνών ήξερε όλα τα γράμματα του αλφάβητου, ενώ ήταν η ίδια που θέλησε να κάνει το τεστ IQ της Μένσα».

http://youtu.be/atnQV8K6W24

Aξίζει να αναφερθεί, ότι το σκορ της μικρής, είναι από τα υψηλότερα, γεγονός που την κατατάσσει στους πιο έξυπνους, γενικά, ανθρώπους στη Μεγάλη Βρετανία.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved