Βόλος: «Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά χασίς και πρασινάδα και πηδούσαν πιο ψηλά απ’ τα κατσίκια», λέει ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου

©Unsplash/judith-prins
POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τρελάθηκαν από χαρά δυο κοπάδια, όταν «εισέβαλαν» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, στο οποίο αγρότης καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη. Τα ζώα έφαγαν μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 300 κιλά και σύμφωνα με την μαρτυρία του αγρότη, άρχισαν να χοροπηδούν ψηλότερα και απ’ τα κατσίκια.

«Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα», ανέφερε χαριτολογώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης, και στην εκπομπή Τάδε Έφη…Άρης, ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης, Γιάννης Μπουρούνης.

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά. Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και το χασίς και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα. Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά απ τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά», κατέληξε ο κ. Μπουρούνης.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved