Vegan μήνυσε τους γείτονές της γιατί έκαναν μπάρμπεκιου!

POP UP TEAM
/
4 Σεπτεμβρίου, 2019

Vegan εξαγριώθηκε από το μπάρμπεκιου που έκαναν οι γείτονές του στην αυλή του σπιτιού τους και τους κατήγγειλε στις Αρχές

Η Cilla Carden από την Αυστραλία κατηγορεί τους γείτονές της για τις μυρωδιές μυρωδιά κρέατος και ψαριών που αναδύοντας από το μπάρμπεκιου, τονίζοντας, μάλιστα, ότι δεν θα σταματήσει στη μήνυση και εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες σε βάρος τους.

Τώρα, το δικαστήριο είναι αναγκασμένο να εξετάσει τα… πολλά και παράξενα παράπονά της. Πλην των μυρωδιών, καταγγέλλει τον θόρδυβο που έκαναν οι καρέκλες, τα ενοχλητικά φώτα και τις φωνές των παιδιών που έπαιζαν μπάσκετ.

Η Carden, που ζει στο Περθ, υποστηρίζει ότι η συνεχόμενη διαμάχη τής έχει στερήσει την ποιοτική ζωή, ενώ ισχυρίζεται ότι οι γείτονές της το κάνουν επίτηδες.

«Ψήνουν ώστε να μυρίζω τα ψάρια. Το μόνο που μυρίζω είναι αυτό. Δεν μπορώ να απολαύσω την αυλή μου, δεν μπορώ καν να βγω έξω» αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian.

Μάλιστα, προσθέτει ότι πλέον δεν μπορεί να κοιμηθεί και το μόνο που θέλει είναι να ζήσει τη ζωή της ειρηνικά.

Η συγκεκριμένη νομική διαμάχη διαρκεί από τον Αύγουστο του 2017.

Την ίδια ώρα, οι γείτονες υποστηρίζουν ότι έχουν βγάλει το μπάρμπεκιου και ότι τα παιδιά τους δεν παίζουν πλέον μπάσκετ.

«Οι απαιτήσεις της κυρίας Carden αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εύλογες», δήλωσε κάποιος άλλος γείτονας.

Ο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου απέρριψε την έφεσή της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved