Ένας άνδρας από το Τέξας είναι αντιμέτωπος με δίωξη για κακούργημα τρίτου βαθμούς καθώς η αστυνομία ανακάλυψε ότι πήρε… διαζύγιο από τη σύζυγό του, χωρίς να την έχει ενημερώσει.

Ο 51χρονος Paul Nixon πήρε την υπογραφή της γυναίκας του, αλλά και ενός συμβολαιογράφου, με δόλια μέσα για να δείχνουν τα έγγραφα του διαζυγίου νόμιμα και να φαίνεται πως η σύζυγος είχε συμφωνήσει στο να προχωρήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Nixon κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στις 15 Φεβρουαρίου και η δικαστική απόφαση λύσης του γάμου ήρθε τον Απρίλιο.

Η σύζυγός όμως, έμαθε ότι είχαν χωρίσει τον… Μάιο, όταν και του έκανε παράπονα για τα μηνιαία έξοδά του.

«Έμεινε έκπληκτη», σημείωσε ο αστυφύλακας Mark Herman, μιλώντας στην New York Post.

«Άρχισε να ανακαλύπτει ότι ξόδευε χρήματα σε χρυσαφικά και όταν του μίλησε για το θέμα και εκείνος της είπε ότι, στην πραγματικότητα, έχουν χωρίσει».

Στις 14 Μαΐου η γυναίκα κάλεσε στην αστυνομία για να καταγγείλει την υπόθεση και ύστερα από έρευνες οι Αρχές ανακάλυψαν πως πράγματι ο 51χρονος είχε προχωρήσει την όλη διαδικασία χωρίς να λάβει γνώση η γυναίκα του.

«Σπάνια βλέπουμε κάτι τέτοιο», σημείωσε ο Herman και συμπλήρωσε: «Είναι μία παράξενη υπόθεση, ο κύριος αποφάσισε να πάρει το διαζύγιο, το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν συμπεριέλαβε τη σύζυγό του στη διαδικασία. Και αυτό είναι παράνομο στο Τέξας». 

Την ημέρα που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η αστυνομία ζήτησε από το δικαστήριο να ακυρώσει την απόφαση του διαζυγίου καθώς ο 51χρονος είχε πλαστογραφήσει τα έγγραφα.

Νομικά το ζευγάρι είναι ακόμη παντρεμένο, αλλά ο Nixon δεν έχει επικοινωνήσει με τη γυναίκα του εδώ και μήνες και παραμένει εξαφανισμένος.

Η αστυνομία τον αναζητά και είναι αντιμέτωπος με ποινή έως και 10 ετών.

70754080 2752531828113046 8394345831494320128 n

 

Πηγή: cnn.gr