Ένας άνδρας από το Τέξας λήστεψε μια τράπεζα, μια ημέρα πριν το γάμο του για να μπορέσει να πληρώσει το δαχτυλίδι της μνηστής του αλλά και τη δεξίωση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Heath Bumpous λήστεψε την τράπεζα Citizens State Bank στο Γκρόουβτον το πρωί της Παρασκευής.

Ο 36χρονος, ο οποίος ομολόγησε, μπήκε στην τράπεζα κρατώντας ένα όπλο. Αφού του έδωσαν λεφτά, έφυγε με το αμάξι του από το σημείο, μέσα από χωματόδρομους σε δάσος για να μην τον συλλάβουν.

4565464

Τότε, τον πήρε η μνηστή του τηλέφωνο λέγοντας του πως είδε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας το οποίο είχε αναρτήσει η αστυνομία στο Facebook και τον αναγνώρισε. Μετά από συζήτηση που είχαν, η γυναίκα τον έπεισε να παραδοθεί στις αρχές και σύντομα ομολόγησε την πράξη του.

«Κατέθεσε πως θα παντρευόταν την επόμενη μέρα (το Σάββατο) και πως δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει για τις βέρες και την γαμήλια τελετή», ανέφερε ο σερίφης.

Οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν την οικογένεια του Bumpous για τη βοήθειά τους. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε φυλακή και ο γάμος ακυρώθηκε.