Αμερικανίδα μηνύει το TripAdvisor επειδή έπεσε από καμήλα

POP UP TEAM
/
6 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Νομικά κατά του TripAdvisor κινήθηκε μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία έπεσε από την ράχη μιας καμήλας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Μαρόκο. 

Σύμφωνα με το περιοδικό TIME που επικαλείται τη Boston Globe, η Breanne Ayala κατηγορεί τον ταξιδιωτικό κολοσσό με έδρα τη Μασαχουσέτη και τη θυγατρική της Viator για αμέλεια και αθέτηση συμβολαίου, επειδή δεν εξασφάλισαν πως η εταιρεία εκδομών με καμήλες λειτουργούσε με ασφάλεια. 

Όπως υποστηρίζει, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δεν ενημερώθηκαν για τους ενδεχόμενους κινδύνους μιας βόλτας με καμήλα. 

Η 24χρονη και η οικογένειά της είχαν κλείσει, τον Ιανουάριο του 2018, μία εκδρομή με καμήλες στο Μαρακές, μέσω της Viator, για να δουν το ηλιοβασίλεμα. Η καμήλα που έτυχε να μεταφέρει την 24χρονη ήταν έγκυος και, μάλιστα, ετοιμόγεννη και άρα κάπως νευρική. Κάποια στιγμή άρχισε άρχισε να τρέχει, απομακρυνόμενη από το καραβάνι, με αποτέλεσμα να ρίξει από τη ράχη της την 24χρονη.

Η Ayala έσπασε το χέρι της πέφτοντας. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μάροκο όπου και χειρουργήθηκε – καθώς, όπως της εξήγησαν οι γιατροί, αν δεν το έκανε, θα προκαλείτο μόνιμη νευρολογική βλάβη. Το κόστος για τη διήμερη νοσηλεία της στο Μαρόκο και τις θεραπείες αποκατάστασης ξεπέρασαν τα 120.000 δολάρια. Τώρα, η ίδια διεκδικεί αποζημίωση για αμέλεια που έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο.

 

Με πληροφορίες από TIME, lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved