Μία πολλή πρωτότυπη ιδέα, είχε ένας κάτοικος στην πόλη Φοίνιξ, της Αριζόνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να αποφύγει το μποτιλιάρισμα που επικρατούσε στον αυτοκινητόδρομο.

Για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την λωρίδα για οχήματα με μεγάλη πληρότητα (High Occupancy Vehicle Lane), που σύμφωνα με τον νόμο, επιβάλλεται να υπάρχει μέσα στο όχημα, τουλάχιστον ένας ακόμα επιβάτης, ο 62χρονος οδηγός, αποφάσισε να βάλει στο κάθισμα του συνοδηγού, ένα σκελετό.

Του φόρεσε ένα καπέλο, του έβαλε και την «ζώνη ασφαλείας» και ξεχύθηκε στον αυτοκινητόδρομο.

Για κακή του τύχη, τον είδε διερχόμενο περιπολικό, που στην συνέχεια του παρέδωσε ως ανταμοιβή, τόσο για την οξυδέρκεια του, όσο και για την δημιουργική του φαντασία, μία «ωραιότατη» κλήση.

Μάλιστα το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, με την οποία, συνέστηνε στους οδηγούς, να αποφεύγουν τέτοιου είδους ενέργειες, χρησιμοποιώντας τους ήρωες της Marvel, Skeletor και He-Man.

«Νομίζετε πως μπορείτε να οδηγείτε στην λωρίδα οχημάτων με μεγάλη πληρότητα, έχοντας τον Skeletor στο κάθισμα του συνοδηγού; Κάνετε μεγάλο λάθος! Εξυπνο. Αλλά δεν είστε ο He-Man».

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία έρχεται αντιμέτωπη με την δημιουργική φαντασία των οδηγών.

Τον Απρίλιο, του 2018, οδηγός συνελλήθφη, οδηγόντας στην λωρίδα οχημάτων με μεγάλη πληρότητα, έχοντας στο διπλανό κάθισμα, μία κούκλα από βιτρίνα καταστήματος, στην οποία είχε βάλει ένα καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

twitter 425724687

 

Πηγή: HuffPost UKAssociated Press