Βρετανία: Eβαλε διαφήμιση για τον Αγ.Βαλεντίνο και δέχθηκε 2.300 αιτήσεις για ραντεβού

POP UP TEAM
/
14 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ενας άνδρας στη Βρετανία κατάφερε να εξασφαλίσει ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού ξόδεψε περισσότερα από 400 ευρώ για να βάλει την φωτογραφία του σε διαφημιστική πινακίδα.

Ο Μαρκ Ρόουφ βαρέθηκε να αναζητάει ταίρι μέσω εφαρμογών γνωριμιών και να βλέπει φίλους του να παντρεύονται, γι’ αυτό και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.

Ο 30χρονος αγόρασε ένα διαφημιστικό χώρο το Μάντσεστερ, προβάλλοντας την ιστοσελίδα datingmark.co.uk την οποία δημιούργησε για αυτόν ακριβώς το σκοπό – και από τότε έχει δεχθεί πάνω από 2.000 αιτήσεις από ενδιαφερόμενες.

Ανακοινώνοντας τα νέα στο Twitter, είπε: «Είναι περίεργο να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή στο διαδίκτυο, αλλά από τη στιγμή που οι άνθρωποι συνεχίζουν να με ρωτάνε, έχω κανονίσει ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».

Εχοντας δεχθεί 2.363 αιτήματα, σταμάτησε τη λειτουργεί την εφαρμογή.

 5e4698352500003400475846

Οπως ανέφερε στον στον ιστότοπό του: «Είχα πάνω από 2.000 άτομα από όλο τον κόσμο που ήθελαν να βγουν μαζί μου. Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ μια τόσο απίστευτη ανταπόκριση – ευχαριστώ»! 

Αν, λοιπόν, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα περίμενε του Αγίου Βαλεντίνου, τουλάχιστον θα έχει αρκετές εναλλακτικές επιλογές…

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved