ΗΠΑ: Έγλειψε παγωτό σε σούπερ μάρκετ και το έβαλε πίσω στο ψυγείο

POP UP TEAM
/
6 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένας άντρας στο Τέξας που τράβηξε βίντεο τον εαυτό του να γλείφει παγωτό και να το βάζει πίσω στην κατάψυξη ενός σούπερ μάρκετ Walmart, έχει φυλακιστεί για 30 ημέρες.

Το βίντεο του D’Adrien Anderson, 24 ετών, μοιράστηκε στα social media τον περασμένο Αύγουστο. Οι κάμερες παρακολούθησης στο κατάστημα έδειξαν ότι αργότερα πήρε το παγωτό πίσω από την καταψύκτη και τελικά το αγόρασε. Στον νεαρό άνδρα επιβλήθηκε επίσης ποινή αναστολής διάρκειας έξι μηνών, 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων και επιπλέον καλείται να πληρώσει 1.565 δολάρια στην εταιρεία παγωτού.

Ο Anderson και ο πατέρας του επέστρεψαν αργότερα στο κατάστημα για να δώσουν στους αξιωματικούς μια απόδειξη από το ταμείο και να δείξουν ότι είχε αγοράσει το παγωτό, ανέφερε ο αμερικανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ABC. Παρ’ όλα αυτά, ο κατασκευαστής παγωτών Blue Bell Creameries αντικατέστησε όλα τα παγωτά στην κατάψυξη ως προφύλαξη, κάτι το οποίο κόστισε 1.565 δολάρια. 

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε τη στιγμή της σύλληψής του Anderson, η Walmart δήλωσε: «Εάν αλλοιωθεί το φαγητό ή ο πελάτης θέλει να αφήσει την εντύπωση ότι άφησε πίσω του νοθευμένο προϊόν, θα κάνουμε γρήγορα όσα λέει ο νόμος για τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη δίωξη αυτών που πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα αστείο – δεν είναι».

Η πράξη του Anderson ήρθε ένα μήνα μετά από ένα παρόμοιο βίντεο, στο οποίο μια έφηβη κοπέλα έγλειψε ένα μπολ παγωτού και το έβαλε πίσω στην κατάψυξη σε ένα Walmart στο Lufkin του Τέξας. Στην περίπτωση αυτή, το κορίτσι, το οποίο ήταν ηλικίας κάτω των 18 ετών, δεν αγόρασε το παγωτό μετά. Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 13 εκατομμύρια views.

 

Με πληροφορίες από BBC,lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved