Βόλος: Άνδρας απείλησε έντονα την αστυνομία, «Θα ψήνω πρόβειο κεμπάμ & κοκορέτσι, δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει εάν έρθετε»

POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ένας άνδρας από τον Βόλο απείλησε την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές της περιοχής, με αφορμή το σημερινό παραδοσιακό ψήσιμο της Κυριακής του Πάσχα, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», την περασμένη Τρίτη ο άνδρας εξαπέλυσε πλήθος απειλών με ανάρτησή του στα social media, λέγοντας πως θα καταρρίψει οποιοδήποτε αστυνομικό drone διέλθει πάνω από το οικόπεδό του, υποστηρίζοντας πως «θα είναι η τελευταία ημέρα της ζωής» όποιου αστυνομικού του «χαλάσει την διάθεση» μπροστά στην οικογένειά του.

Μεταξύ άλλων έγραψε (σ.σ έχουν διατηρηθεί τα κεφαλαία): «Κάνατε ότι σταματήσατε να μου χαλάσετε τη διάθεση και την ημέρα αυτή μπροστά στα παιδιά και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ 2020. Δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει. Γι’ αυτό το λόγο ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ απευθύνομαι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ DRONE της Αστυνομίας που θα πετάξει πάνω από την αυλή μου ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ και το ΕΝΝΟΩ»».

Η ανάρτηση του 35χρονου διαδόθηκε στο Διαδίκτυο και έφτασε ως την αρμόδια εισαγγελία. Αμέσως ακολούθησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και, σήμερα το μεσημέρι, ο άνδρας οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. 

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έφοδο στο σπίτι του και κατάσχεσε τα δύο κυνηγετικά όπλα που έκρυβε καθώς και φυσίγγια. Όταν ερωτήθηκε για το περιεχόμενο των απειλών, φέρεται να ισχυρίστηκε πως «δεν το εννοούσε».

Αναλυτικά η ανάρτηση που οδήγησε στην κινητοποίηση των αρχών 

«Ενημερώνω και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ 19/04/2020

ΤΗΝ 19Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΤΙ:

Θα ψήνω Πρόβειο Κεμπάπ και Κοκορέτσι στο κτήμα μου στο Βόλο Μαγνησίας, στη ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ, με την Οικογένειά μου και τα παιδιά μου.

Κάνατε ότι περάσατε από μπροστά και απλά «περάσετε» καλώς.

Κάνατε ότι σταματήσατε να μου χαλάσετε τη διάθεση και την Ημέρα αυτή μπροστά στα παιδιά και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ 2020. Δεν φαντάζεστε το τι σας περιμένει…

Γι’ αυτό το λόγο ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ απευθύνομαι στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ DRONE της Αστυνομίας που θα πετάξει πάνω από την αυλή μου ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ και το ΕΝΝΟΩ».

 

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved