Ζευγάρι νεόνυμφων ‘έκανε το τραπέζι’ στους καλεσμένους με delivery κατ’ οίκον

POP UP TEAM
/
18 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Στην πανδημία της COVID-19 μια από τις βιομηχανίες που έχει πληγεί περισσότερο είναι αυτή του γάμου, καθώς πολλά ζευγάρια είτε ακυρώνουν εντελώς την τελετή τους είτε τη μεταφέρουν σε νέα ημερομηνία είτε περιορίζονται σε έναν γάμο σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Κάποιοι, πάλι, θέλοντας να μοιραστούν το γεγονός με περισσότερα αγαπημένα πρόσωπα, το μεταδίδουν σε live streaming ή δεσμεύονται για μια μεγαλύτερη, συνοδευτική γιορτή, όταν επιτέλους απαλλαγούμε από τον νέο κορονοϊό.

Υπάρχει, ωστόσο, και μια ακόμα πιο ασυνήθιστη ιδέα, που μας ήρθε από την Ινδία, περιβόητη για τους πολυτελείς και θεαματικούς γάμους της, όπου ιδιαίτερα οι εύπορες οικογένειες τούς δίνουν διαστάσεις παραγωγής Μπόλιγουντ

Ένα ζευγάρι για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης χωρίς να παραβιάσει το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης αποφάσισε να οργανώσει ένα virtual τραπέζι: Δεν ακύρωσε το γαμήλιο δείπνο (ή γεύμα, δεν διευκρινίζεται η ώρα της δεξίωσης), αλλά πακέταρε το μενού σε ατομικές μερίδες, οι οποίες παραδόθηκαν στην πόρτα των καλεσμένων.

Εξίσου πρωτότυπο ήταν και το προσκλητήριο: «Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε απολαμβάνοντας το kalyana sappadu [σ.σ.: παραδοσιακό γεύμα] που θα παραδοθεί στο σπίτι σας στις 10 Δεκεμβρίου του 2020».

Στο Twitter, μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του προσκλητηρίου, των πλεκτών καλαθιών και του περιεχομένου τους, που έγιναν viral εντός και εκτός Ινδίας. Δεν αποσαφηνίστηκε αν οι καλεσμένοι έδωσαν διαδικτυακό ραντεβού για να τσουγκρίσουν ποτήρια μέσω βιντεοκλήσης, ας ελπίσουμε όμως να απόλαυσαν έστω και αυτό το στοιχειώδες επίπεδο οικειότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες του γαμήλιου γεύματος κατ’ οίκον:

Με πληροφορίες από womantoc 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved