Παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με κατσαρίδες, φίδια, ακρίδες, σκορπιούς, σκουλήκια και πολλά άλλα ζωύφια

Ο ΑΝΤ1 έκλεισε συμφωνία για τα δικαιώματα του πιο σκληροπυρηνικού ριάλιτι όλων των εποχών. Αν νομίζετε πως το Survivor 4 - που σημειώνει επιτυχία - είναι το πιο κουραστικό και δύσκολο παιχνίδι, τότε κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το κανάλι πήρε τα δικαιώματα του «I’ m Celebrity… Get Me Out Of Here!», κλείνοντας συμφωνία – μαμούθ με το τηλεοπτικό δίκτυο iTV.

Τι συμβαίνει όμως στο εν λόγω ριάλιτι; Οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με κατσαρίδες, φίδια, ακρίδες, σκορπιούς, σκουλήκια και πολλά άλλα ζωύφια που πρέπει να τα φάνε ή να περάσουν μαζί τους διάφορες αηδιαστηκές δοκιμασίες.

Οι πληροφορίες λοιπόν που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν το παιχνίδι να κάνει πρεμιέρα στο ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγα λόγια για το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «I’ m Celebrity… Get Me Out Of Here!»

Πρωταγωνιστές, 12 διάσημοι Έλληνες. Καμία ομάδα, όλοι παίζουν για τον εαυτό τους. 12 παίκτες θα «μετακομίσουν» στη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής και θα κληθούν να επιβιώσουν σε μερικές από τις πιο τρομακτικές και αηδιαστικές δοκιμασίες.

Αντίπαλοί τους; Κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, φίδια, ακρίδες, σκορπιοί, σκουλήκια, κροκόδειλοι και πολλά ακόμα… «κατοικίδια».

Πώς θα σας φαινόταν ένας εγκλεισμός σε γυάλα γεμάτη κατσαρίδες; Μια τεράστια ακρίδα ή αράχνη που πρέπει να μείνει ζωντανή στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα; Ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ… αίματος, αλεσμένων σκαθαριών και κατσαρίδων το οποίο πρέπει να πιείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

Φυσικά, αυτές είναι μόλις μερικές από τις φρικτές δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι 12 συμμετέχοντες. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν; Να φωνάξουν ««I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» και να αποχωρήσουν!