«I’ m Celebrity… Get Me Out Of Here!»: Το νέο ριάλιτι , όπου οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με κατσαρίδες, φίδια, και σκουλήκια

POP UP TEAM
/
23 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με κατσαρίδες, φίδια, ακρίδες, σκορπιούς, σκουλήκια και πολλά άλλα ζωύφια

Ο ΑΝΤ1 έκλεισε συμφωνία για τα δικαιώματα του πιο σκληροπυρηνικού ριάλιτι όλων των εποχών. Αν νομίζετε πως το Survivor 4 – που σημειώνει επιτυχία – είναι το πιο κουραστικό και δύσκολο παιχνίδι, τότε κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το κανάλι πήρε τα δικαιώματα του «I’ m Celebrity… Get Me Out Of Here!», κλείνοντας συμφωνία – μαμούθ με το τηλεοπτικό δίκτυο iTV.

http://youtu.be/_3oKH9rM_Os

Τι συμβαίνει όμως στο εν λόγω ριάλιτι; Οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με κατσαρίδες, φίδια, ακρίδες, σκορπιούς, σκουλήκια και πολλά άλλα ζωύφια που πρέπει να τα φάνε ή να περάσουν μαζί τους διάφορες αηδιαστηκές δοκιμασίες.

Οι πληροφορίες λοιπόν που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν το παιχνίδι να κάνει πρεμιέρα στο ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγα λόγια για το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «I’ m Celebrity… Get Me Out Of Here!»

http://youtu.be/cZqhck14ywc

Πρωταγωνιστές, 12 διάσημοι Έλληνες. Καμία ομάδα, όλοι παίζουν για τον εαυτό τους. 12 παίκτες θα «μετακομίσουν» στη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής και θα κληθούν να επιβιώσουν σε μερικές από τις πιο τρομακτικές και αηδιαστικές δοκιμασίες.

Αντίπαλοί τους; Κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, φίδια, ακρίδες, σκορπιοί, σκουλήκια, κροκόδειλοι και πολλά ακόμα… «κατοικίδια».

http://youtu.be/cpq27IOrcAU

Πώς θα σας φαινόταν ένας εγκλεισμός σε γυάλα γεμάτη κατσαρίδες; Μια τεράστια ακρίδα ή αράχνη που πρέπει να μείνει ζωντανή στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα; Ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ… αίματος, αλεσμένων σκαθαριών και κατσαρίδων το οποίο πρέπει να πιείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

http://youtu.be/xK_7FDcMfwE

Φυσικά, αυτές είναι μόλις μερικές από τις φρικτές δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι 12 συμμετέχοντες. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν; Να φωνάξουν ««I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» και να αποχωρήσουν!

http://youtu.be/Qiakdx-H-bg

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved