Ρένι Μπαντ: Η ιστορία της γυναίκας με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο

POP UP TEAM
/
26 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Σε όλες τις τάξεις του σχολείου, ήμουν η ψηλότερη» θυμάται η Ρένι Μπαντ, που το ύψος των ποδιών της φτάνει τα 135 εκατοστά, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Mε ύψος 205 εκ. η 30χρονη Ρένι Μπαντ, με καταγωγή από τη Μογγολία, είναι αναμφίβολα μια από τις ψηλότερες γυναίκες στον κόσμο, αν και το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της είναι τα πόδια της, τα οποία κατέχουν το ρεκόρ των μακρύτερων παγκοσμίως (σχεδόν 135 εκατοστά). Η μόνη γυναίκα που την πλησιάζει είναι το μοντέλο Εκατερίνα Λίσινα, από τη Ρωσία, με ύψος ποδιών 133 εκατοστά.

Η Μπαντ, που προέρχεται από πανύψηλους γονείς, θυμάται πως ανέκαθεν, σε όλες τις βαθμίδες του σχολείου, «ήμουν η ψηλότερη στην τάξη». Και ενώ πολλές άλλες γυναίκες επιστρατεύουν διάφορα στιλιστικά τρικ για να κάνουν τα πόδια τους να δείχνουν ψηλότερα, η δική της διαφορετικότητα την έκανε να αισθάνεται άβολα ως παιδί. Σταδιακά όμως έμαθε να την αποδέχεται. «Κάποιες φορές είναι ενοχλητικό να σε κοιτούν επίμονα, αλλά εγώ νιώθω ότι είναι φυσιολογικό» σχολιάζει σήμερα.

Πέρα από τα αδιάκριτα βλέμματα η Ρένι, από μικρή, είχε να αντιμετωπίσει και πρακτικά προβλήματα. Μεγαλώνοντας στην Ασία, «δεν μπορούσα να βρω ποτέ παντελόνια και παπούτσια στο μεγέθός μου». Ευτυχώς, με τη μετακόμισή της στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σικάγο, έλυσε τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα. Πλέον μάλιστα έχει συμφιλιωθεί με την εξωτερική εμφάνισή της σε βαθμό να μη διστάζει να φοράει ακόμα και σορτς και ψηλοτάκουνα, που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα κάτω άκρα της. Ή όπως δηλώνει και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram: «Κάθε ένας έχει τη δική του, μοναδική ομορφιά».

Δείτε ένα βίντεο με την ιστορία της γυναίκας με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο:

http://youtu.be/X-ED86XT3IA

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved