Δείτε τι λέει για τον χαρακτήρα σας... 

Πολλές φορές οι επιλογές μας καθορίζουν την προσωπικότητα μας ακόμη και όταν πρέπει να επιλέξουμε τα πιο ασήμαντα πράγματα. Οι επιλογές μας δείχνουν τον τρόπο που λειτουργεί το υποσυνείδητο μας.

 Εσείς ποιον άνθρωπο από τους τέσσερις που βλέπετε στην εικόνα, θεωρείτε πιο αφελή από τους υπόλοιπους;

quiz

Η επιλογή που θα διαλέξετε, θα φανερώσει στοιχεία της προσωπικότητας σας που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Αν επιλέξατε τον άνθρωπο # 1

Είστε ηγέτης, εξωστρεφής και έχετε τη φήμη του πεισματάρη. Οι φίλοι σας μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις, ενώ καλό θα ήταν να σκέφτεστε λίγο περισσότερο τα πράγματα πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καθώς μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Αν επιλέξατε τον άνθρωπο # 2

Σοφία και σταθερότητα χαρακτηρίζει την προσωπικότητα σας. Ωστόσο, αρκετές φορές προσπαθείτε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας και να τις μεταφέρετε σε τρίτους. Είστε αρκετά ευγενικοί και καλοσυνάτοι, κάτι το οποίο πολλοί παρερμηνεύουν και προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν.

Αν επιλέξατε τον άνθρωπο # 3

Σας αρέσει να κάνετε όνειρα και να βάζετε στόχους, ωστόσο πολύ συχνά καταφέρνετε να τα πραγματοποιήσετε. Οι άνθρωποι συχνά δεν σας κατανοούν, καθώς οι απόψεις σας φαίνονται υπερβολικές για κάποιους.

Αν επιλέξατε τον άνθρωπο # 4

Είστε ένα πρόσωπο με υψηλό κύρος και με ισχυρή προσωπικότητα. Έχετε μια γνώμη για τα πάντα και είστε πάντα έτοιμοι να πάτε ενάντια στο σύστημα. Αλλά προσέξτε να μη κάνετε πράγματα που μπορεί να είναι επιβλαβή για τον εαυτό σας, μόνο και μόνο για να το αποδείξετε στους άλλους.

 

Με πληροφορίες από το Brigh side