Emily in Paris: Η ελληνίδα ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ έρχεται στην 3η σεζόν

© Instagram Account Melia Kreiling
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Νοεμβρίου, 2022

Ταλαντούχα, γοητευτική και με ωραίο στυλ θα κάνει την είσοδο της στις 21 Δεκεμβρίου.

Μελία Κράιλινγκ, η ελληνίδα ηθοποιός που θα δούμε στην 3η σεζόν του Emily in Paris στο Netflix.

21 Δεκεμβρίου, η ημερομηνία που όλοι οι φανατικοί του «Emily in Paris» θα ξανακολλήσουν μπροστά στις οθόνες τους στο Netflix με ποπ κορν ή μελομακάρονα. Όλοι θυμόμαστε την τελευταία σκηνή με την Έμιλι Κούπερ στο Παρίσι να βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα. «Να επιστρέψει στο Σικάγο ή να ακολουθήσει τη μέντορά της, Σιλβί στη νέα της εταιρεία;» και αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί. Η πολυπόθητη τρίτη σεζόν που θα έχει μια δόση δράματος και …αφέλειες, κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα σύντομα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις ενώ νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν. Ανάμεσα τους ο Πολ Φόρμαν και η Μελία Κράιλινγκ. Η γνωστή ηθοποιός με πάνω από 55χιλ. ακολούθους στο Instagram που δεν είναι Swiss αλλά cheesy ανακοίνωσε στα social της την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά με post και φωτογραφίες από τα παρασκήνια. «Bonjour et Bienvenue» και ξανά Bonjour είπαμε;

Η Μελία Κράιλινγκ με υποκριτικό ταλέντο που ξεχωρίζει αλλά και τα εκφραστικά μάτια και το λαμπερό της χαμόγελο συγκεκριμένα θα υποδυθεί την Sofia Sideris, μία ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει έρθει στο Παρίσι για να δουλέψει με την Camille Razat. Ωστόσο, επειδή ο έρωτας και η πόλη του φωτός πάνε «πακέτο» αναμένουμε να την δούμε full in love. H ταλαντούχα ηθοποιός που έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται και προσέχει πολύ το στυλ της είναι πάντα κομψή οπότε αντίστοιχα και στον ρόλο της στην σειρά, όπως μαρτυρά άλλωστε η φωτογραφία, θα την δούμε να απολαμβάνει το dress up της και να ξεχωρίζει. Τα μηνύματα που δέχτηκε από τους φαν της σειράς ήταν αμέτρητα και ο ενθουσιασμός μεγάλος.

 

10 πράγματα που δεν ξέρεις για την Μελία Κράιλινγκ

1. Γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1990 στη Γενεύη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Αμερικανού, Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και της ελληνίδας δημοσιογράφου, Κάτιας Δημοπούλου. Το dream birthday της ήταν να γιορτάσει τα γενέθλια της στο δάσος παρέα με τα άλογα, ευχή που εκπλήρωσε χάρη στην μητέρα της.

2. Aγαπάει τις γάτες, τα σκυλιά και τα άλογα και είναι υπέρ της υιοθεσίας. Ouzo είναι το όνομα του αγαπημένου σκύλου της.
 
3. Έχει δίπλωμα για μηχανή.
 
4. Η πρώτη της δημοσίευση στο instagram ήταν ένα ποστ μέσα από την θάλασσα με μια μάσκα και ένα πορτοκαλί μαγιό.

 
5. Σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο μικρού μήκους «Room to Forget» το 2011. Σύντομα βρέθηκε στο πλατό της σειράς «Βοργίες», τον Δεκέμβριο του 2012 εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη Rosamunde Pilcher και επανέλαβε τον χαρακτήρα της στο «The Other Wife», έπαιξε τη Στέλλα στην ταινία «DXM», συμμετείχε στο «Filthy Rich» και μετακόμισε για έξι μήνες στην Νέα Ορλεάνη λόγο του ρόλου και στο Salvation το 2018 ενώ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυσυζητημένη ταινία του Παντελή Βούλγαρη το «Τελευταίο Σημείωμα». Η Μελία μετράει αρκετές συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Σήμερα θα την δεις ως Αmandine στο Mammals.
 
6. Σταμάτησε να χορεύει επαγγελματικά γιατί τραυματίστηκε. «Ωστόσο το είδος του χορού που πάντα με ενδιέφερε ήταν αυτό που είχε θεατρικές προεκτάσεις και έτσι η στροφή μου στην ηθοποιία ήταν αρκετά φυσική αν και αντιστάθηκα στην αλλαγή αυτή για αρκετό καιρό. Πιθανά γιατί φοβόμουν. Όχι την αποτυχία, αυτό δεν με έχει σταματήσει ποτέ. Πιστεύω ειλικρινά ότι οι αποτυχίες, ακόμη και οι μεγάλες, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι προσπάθησες πολύ» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της.
 

7. Μοιάζει αρκετά με την μαμά της.
 
8. Έχει δικό της alternative art map.
 

9. Η Μελία να “πειράζει” τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Λος Άντζελες. Αυτό.

10. Το happy place της είναι η θάλασσα.



Από το Look Magazine της Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved