Εκατοντάχρονος γιόρτασε τα 100 του χρόνια σε strip club, χάρη στην κόρη του

POP UP TEAM
/
16 Νοεμβρίου, 2022

Ένα ιδιαίτερο δώρο έκανε μία κόρη στον πατέρα της για τα εκατοστά γενέθλιά του – Οργάνωσε την επίσκεψή του σε strip club στο Ντάλας.

Με έναν ιδιότυπο τρόπο εκδήλωσε την αγάπη προς τον πατέρα της η κόρη ενός εκατοντάχρονου στο Ντάλας.

Ο Τζιοακίνο «Τζακ» Πόμα γιόρτασε πρόσφατα τα 100 του ταξίδια γύρω από τον ήλιο και για να τιμήσει την ειδική περίσταση, η κόρη του Ντίνα πήγε τον μπαμπά της στο The Lodge, ένα τοπικό strip club.

Η κόρη του Τζακ λέει ότι ο πατέρας της λατρεύει δύο πράγματα στη ζωή… τις γυναίκες γενικά και τα στήθη ειδικά. Επομένως η επίσκεψη στο κλαμπ ήταν ό,τι πιο επιθυμητό για τα 100α γενέθλιά του.

Η Ντίνα λέει ότι ο πατέρας της δεν είχε πάει σε στριπτιζάδικο από τα νιάτα του. Και όταν εμφανίστηκε στο The Lodge τη νύχτα του Halloween, έκανε σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο.

Οι χορεύτριες ένιωσαν έκπληξη μαθαίνοντας ότι ήταν η κόρη του εκείνη που πήγε τον Τζακ στο κλαμπ. Αλλά η ίδια επιμένει ότι ο μπαμπάς της έχει μόνο μία ζωή, οπότε θα πρέπει να την απολαύσει όσο μπορεί.

 

Σύμφωνα με το TMZ, οι χορεύτρεις λάτρεψαν τον Τζακ. Ο εορταζόμενος απόλαυσε πικάντικα ζυμαρικά, ενώ το μενού περιελάμβανε και τούρτα γενεθλίων.

Ο Τζακ άξιζε τη βραδινή έξοδο. Η σύζυγός του πέθανε πριν από 12 χρόνια και από τότε έβλεπε μια άλλη γυναίκα, ώσπου πέθανε και εκείνη το περασμένο έτος.

Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ δηλώνουν ο Τζακ είναι ευπρόσδεκτος ανά πάσα στιγμή. Ήταν χαρά τους να φιλοξενήσουν το πάρτι των γενεθλίων του.

(Με πληροφορίες του ΤΜΖ, AV)

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved