Ο Dwayne Johnson παραδέχεται ότι η Marvel κέρδισε με το Black Panther: Wakanda Forever

Copyright Facebook @Dwayne The Rock Johnson
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
24 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Με την επιτυχία του Black Panther: Wakanda Forever της Marvel Studio, δεν είναι μυστικό ότι εκθρόνισε επίσημα τον Black Adam της Warner Bros ως την ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στο τρέχον box office. Και οι δύο ταινίες κυκλοφόρησαν πρόσφατα, με διαφορά λίγων εβδομάδων, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η MCU πρωτοστατεί.

Το Black Panther 2 βγήκε στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου και η πολυαναμενόμενη ταινία απέσπασε πάνω από 180 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα της, ενώ ο Black Adam άνοιξε στα 67 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Οκτώβριο. Με αυτόν τον ρυθμό, οι αριθμοί αναμένεται να διπλασιαστούν καθώς το Wakanda Forever φτάνει στη δεύτερη εβδομάδα του.

Το project του Dwayne Johnson πήρε χρόνια για να ζωντανέψει. Παρά τη μακρά προετοιμασία, κέρδισε μικτές κριτικές από κριτικούς και θαυμαστές, αλλά ήταν γενικά ευνοϊκό για το κοινό. Η ταινία μπορεί να υπερηφανεύεται για εκπληκτικά οπτικά εφέ και μια νέα αρχή στο σύμπαν της DC. Παρουσίασε επίσης τον Superman του Henry Cavill στα post-credits της ταινίας.

Το Wakanda Forever του Ryan Coogler εξιστορεί τα γεγονότα μετά τον θάνατο του Βασιλιά T’Challa και την παρουσίαση ενός νέου μαύρου πάνθηρα. Το γεμάτο δράση και συναισθηματικά φορτισμένο sequel είναι αφιερωμένo στον αείμνηστο Chadwick Boseman, ο οποίος πέθανε το 2020.

Ο Dwayne Johnson έχει ρωτηθεί πολλές φορές για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ της Marvel και της DC, την οποία παραδέχτηκε με ευγενικό τρόπο. Τώρα, ο ηθοποιός ομολόγησε ότι ο Black Panther 2 κέρδισε τον Black Adam. Μίλησε στο Instagram για τα συναισθήματά του σχετικά με την ήττα της ταινίας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Marvel.

Εν τω μεταξύ, το κοινό παρατήρησε επίσης τη φαινομενικά χαμηλή απόδοση του Black Adam στο box office. Με την τρέχουσα βαθμολογία κριτικών στο 39% για το Rotten Tomatoes, είναι προφανές ότι η ταινία έχει αποτύχει.

Εντωμεταξύ πολλοί θεατές έχουν επικρίνει τις ταινίες με superheroes και τη μείωση της δημοτικότητάς τους, το τρέχον box office αποδεικνύει ότι αυτή η εντύπωση είναι λάθος. Στην πραγματικότητα, τόσο το Black Adam όσο και το Black Panther 2 έκαναν μια δυνατή πρεμιέρα και συνεχίζουν να κερδίζουν χρήματα.

Δεν είναι περίεργο που ο Dwayne Johnson είναι μια από τις πιο αγαπημένες διασημότητες του Χόλιγουντ. Χρειάζεται πολύ θάρρος για να παραδεχτείς την ήττα και το έκανε με χάρη. Ο επαγγελματισμός και η εργασιακή του ηθική δείχνουν πόσο σέβεται τόσο τα στούντιο όσο και τους θαυμαστές του. Συνεχίζει να προωθεί το Black Adam και είναι πολύ ενθουσιώδης για το μέλλον του σύμπαντος της DC.

http://www.youtube.com/watch?v=X0tOpBuYasI

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved