Ο Adam Sandler συνειδητοποιήσε ότι δεν αγαπούν όλοι τις ταινίες του

Copyright @Facebook Adam Sandler
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης στα παρασκήνια της εκπομπής του στο Netflix, Hustle, ο Adam Sandler μίλησε για τις κριτικές της ταινίας Billy Madison, την πρώτη ταινία που έγραψε μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του, Tim Herlihy.

«Όταν ήμουν 17 ετών και μπήκα στον χώρο, δεν σκεφτόμουν τους κριτικούς… Δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο. Απλώς νόμιζα ότι όταν κάνεις ταινίες, ο κόσμος πηγαίνει να τις δει», είπε ο Sandler. «Όταν κυκλοφόρησε το Billy Madison, είπαμε: Ωραία, θα γράψουν για αυτό στη Νέα Υόρκη. Και μετά διαβάσαμε την πρώτη κριτική και είπαμε: Θεέ μου, τι έγινε; Μας μισούν».

Φυσικά, το περιστατικό πόνεσε προσωπικά. Αλλά, ο Sandler ανησυχούσε περισσότερο διότι όπως δήλωσε, «ξέρεις ότι το διαβάζει η γιαγιά σου». Μετά από λίγη σκέψη, ο Sandler είπε ότι αυτός και ο Herlihy αποφάσισαν να διατηρήσουν την ψυχική τους υγεία. «Ίσως δεν πρέπει να διαβάζουμε αυτά τα πράγματα επειδή είναι τόσο σκληρά». Ο Adam Sandler έχει μάθει από τότε να ζει με την σκληρή κριτική.

Στο μεταξύ οι έφηβες κόρες του Adam Sandler έγραψαν την ομιλία του για μια τελετή απονομής βραβείου και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. Η ομιλία του γράφτηκε από τις δύο έφηβες κόρες του, την 14χρονη Sunny και την 16χρονη Sadie. Η εκδήλωση ήταν τα περίφημα βραβεία Gotham στη Νέα Υόρκη, όπου ο Sandler επρόκειτο να αποδεχτεί ένα βραβείο Lifetime Achievement.

Ο Sandler εξήγησε αρχικά ότι οι κόρες του θεώρησαν «αγενές» το γεγονός ότι ήταν «πολύ κουρασμένος» για να γράψει τη δική του ομιλία, οπότε πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Φυσικά, ο Sandler συμφώνησε, καθώς θα ήταν ωραίο να τους βλέπαμε «να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να παρακολουθούν YouTube όλη μέρα.

Το κείμενο διαβάστηκε ολόκληρο όπως του ζήτησαν οι κόρες του με την «ανόητη νότια προφορά που κάνεις σε όλες τις χαζές ομιλίες σου».

Το πλήρες βίντεο είναι παρακάτω με την ομιλία να ξεκινά γύρω στο 6:40.

http://www.youtube.com/watch?v=_KG5efxWKVw

Κατάφερε με το ζόρι να ευχαριστήσει τους «καλοντυμένους αξιωματούχους, τους υψηλά μορφωμένους χίπστερ και διάφορα άλλα ζευγάρια των βραβείων Gotham», αλλά τα έχασε εντελώς αφού έπρεπε να πει: «Σημαίνει πολλά για μένα, βλέποντας όλα αυτά τα βραβεία που έχω στο ράφι με σχήμα από κουβάδακια ποπ κορν, φυσαλίδες ή ψεύτικα μίνι Όσκαρ που γράφουν ‘Πατέρας της Χρονιάς’, τα οποία δυστυχώς αγόρασα εγώ ο ίδιος ενώ περιπλανιόμουν σε μια ομίχλη θλίψης στα κεντρικά καταστήματα της Times Square».

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο τραγελαφικά καθώς οι δύο κόρες του έκαναν κριτική για την «ανόητη κινηματογραφική καριέρα του μπαμπά», η οποία προφανώς διαμορφώθηκε από «δύο κατευθυντήριες αρχές: οι άνθρωποι στη φυλακή χρειάζονται επίσης ταινίες και το κανάλι TBS χρειάζεται περισσότερο περιεχόμενο».

Παρόλο που η Sunny και η Sadie είχαν ενοχληθεί που δεν ήταν εκεί στα βραβεία, ενημέρωσαν το κοινό ότι θα ήταν στο σπίτι τους και θα απολάμβαναν όλα τα πράγματα που συνήθως δεν τους επιτρεπόταν να κάνουν. Η πιο τολμηρή δραστηριότητα ήταν να «γελάσουν δυνατά με τον Ben Stiller.

Ο Sandler τελικά άφησε την προφορά μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, αλλά δεν έφυγε πριν ευχαριστήσει τη σύζυγό του, την οποία η κόρη του πιστεύει ότι αξίζει περισσότερο ένα βραβείο επειδή «ανέχεται τον μπαμπά και τις τρελές εναλλαγές της διάθεσης του όλα αυτά τα χρόνια». Ο Sandler συμφώνησε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved