Ο Tom Cruise αποδεικνύει γιατί είναι ο μεγαλύτερος super star σήμερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
20 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο πρωταγωνιστής του Top Gun: Maverick μοιράστηκε ένα βίντεο ευχαριστώντας τους θαυμαστές του πηδώντας με αλεξίπτωτο.

Μόνο ο Tom Cruise μπορεί να αψηφήσει τον θάνατο και να το κάνει να φαίνεται τόσο cool.

Στις 18 Δεκεμβρίου, ο Cruise κυκλοφόρησε ένα βίντεο, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του Mission Impossible – Dead Reckoning Part One. Με μια μικρή λεπτομέρεια. Το πλατό των γυρισμάτων βρισκόταν εκατοντάδες μέτρα πάνω από τη Γη με θέα μια παραλία στη Νότια Αφρική.

http://www.youtube.com/watch?v=8ujdJf7nnCM&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.upworthy.com%2Ftom-cruise-top-gun-thank-you&feature=emb_imp_woyt

Ο διάσημος action hero εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή πριν την πτώση για να μοιραστεί την αγάπη του με τους θαυμαστές ενός άλλου franchise. Και το έκανε με τον πιο επικό, αλλά και γοητευτικό τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, που μόνο ο Tom Cruise θα μπορούσε να πετύχει.

«Δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που πήγατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το Top Gun: Maverick, φωνάζοντας για να ακουστεί. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε την πτώση με αλεξίπτωτο, ενώ συνέχισε να ευχαριστεί το κοινό του. Έκλεισε λέγοντας: «Καλές γιορτές… θα σας δούμε στον κινηματογράφο», είπε προτού πετάξει στα σύννεφα.

Πάντως, για έναν επιτυχημένο celebrity τόσο ψηλά στον αέρα, ο Tom Cruise παραμένει αναμφισβήτητα προσγειωμένος σε όλο το βίντεο.

Το «Top Gun: Maverick» κέρδισε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2022, η δεύτερη ταινία που κυκλοφόρησε μετά την πανδημία του COVID-19 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια και η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Cruise.

Το γεγονός ότι επέλεξε να αναγνωρίσει το κοινό που βοήθησε να γίνει αυτό το επίτευγμα, τον έκανε ακόμα πιο αγαπημένο στους σινεφίλ. «Αυτό ήταν ένα τόσο συγκινητικό μήνυμα! Σας ευχαριστούμε που νοιάζεσαι και σέβεσαι το κοινό σου, Tom! Γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος. Love Top: Gun Maverick!» έγραψε ένα άτομο. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ο Tom Cruise που αποτίει τον σεβασμό του στο κοινό που τον υποστηρίζει με ξεσήκωσε λίγο. Εκτιμήστε όσους αναγνωρίζουν το κοινό και τους υποστηρικτές τους».

Άλλοι έμειναν έκπληκτοι με την ψυχραιμία του Cruise καθ’ όλη τη διάρκεια. «Λατρεύω το πώς πηδά από ένα αεροπλάνο και μας μιλάει σαν μέρος της καθημερινότητάς του. Πραγματικά ένας θρύλος», σχολίασε ένας.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο, ο Cruise κυκλοφόρησε ένα άλλο βίντεο που αποκαλύπτει σχεδόν 10 λεπτά παρασκηνιακών πλάνων από ένα ακροβατικό στο επερχόμενο «Mission: Impossible—Dead Reckoning Part One». Σε αυτό που αποκαλεί «το μεγαλύτερο κόλπο στην κινηματογραφική ιστορία», ο Cruise οδηγεί μια μοτοσικλέτα από έναν γκρεμό και στη συνέχεια τη μετατρέπει σε BASE jump.

«Όλα εξαρτώνται από ένα πράγμα – το κοινό», λέει στο κλιπ.

http://www.youtube.com/watch?v=-lsFs2615gw&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.upworthy.com%2Ftom-cruise-top-gun-thank-you&feature=emb_imp_woyt

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved