Mission: Impossible για πάντα. Ο Tom Cruise «απειλεί» ότι θα συνεχίσει μέχρι τα 80 του

Instagram @missionimpossible
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
6 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Tom Cruise μπορεί να έκλεισε τα 61, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει τις ταινίες «Mission: Impossible». Σε μια συνέντευξή του στο «The Sydney Morning Herald», ο ηθοποιός είπε ότι θέλει να ξεπεράσει τον 80χρονο Harrison Ford, ο οποίος πρόσφατα γύρισε την πέμπτη ταινία Indiana Jones.

«Ο Harrison Ford είναι ένας θρύλος. Ελπίζω να συνεχίσω και εγώ σαν κι αυτόν. Έχω 20 χρόνια ακόμη για να τον φτάσω», είπε ο Cruise. «Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω ταινίες Mission: Impossible μέχρι να είμαι στην ηλικία του».

Ακριβώς όπως ο Harrison Ford – που τραυματίστηκε στον ώμο στα γυρίσματα του «Indiana Jones and the Dial of Destiny» – ο Tom Cruise εξακολουθεί να κάνει τα δικά του ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο, ενώ υποδύεται τον πράκτορα Ethan Hunt. Αυτό περιλαμβάνει ένα τρελό άλμα από ένα μεγάλο βουνό στο νέο «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One», το οποίο σηματοδοτεί το έβδομο μέρος του franchise.

http://www.youtube.com/watch?v=-lsFs2615gw

Στο παρελθόν, ο Tom Cruise είχε σπάσει τον αστράγαλό του ενώ πηδούσε από το ένα κτίριο στο άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Mission: Impossible – Fallout» του 2018, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει τα ριψοκίνδυνα κασκαντερικά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Harrison Ford έχει πει ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από το Hollywood αφού κρεμάσει το καπέλο του ως Indiana Jones. «Δεν τα πάω καλά όταν δεν έχω δουλειά», εξήγησε. «Μου αρέσει να δουλεύω. Μου αρέσει να νιώθω χρήσιμος».

Το «Dead Reckoning Part One» θα βγει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου, ενώ το sequel του, «Dead Reckoning Part Two», έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου 2024.

http://www.youtube.com/watch?v=avz06PDqDbM

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved