Οι γιατροί έσωσαν τη ζωή της Madonna με φάρμακο για σηπτικό σοκ και υπερβολική δόση ναρκωτικών

©Instagram/madonna
POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Νέες λεπτομέρειες για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαντόνα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ μετά από βακτηριακή λοίμωξη, φέρνουν στη δημοσιότητα τα διεθνή μέσα, υποστηρίζοντας ότι αρχικά της χορηγήθηκε φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», όταν η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου της χορηγήθηκε ενέσιμα το φάρμακο Narcan. Όπως γράφει η «Daily Mail», το συγκεκριμένο φάρμακο χρησιμοποιείται ως άμεσο αντίδοτο σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, αλλά και για την αντιμετώπιση σηπτικού σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της Μαντόνα, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και γι’ αυτό η προγραμματισμένη περιοδεία της έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Η σήψη ορίζεται ως μια οξεία κατάσταση απορρύθμισης της απόκρισης του σώματος σε μια λοίμωξη (βακτηριακή, ιογενή, μυκητιακή ή παρασιτική) με αποτέλεσμα την απώλεια της λειτουργίας των οργάνων αποτελώντας έναν ζωτικό κίνδυνο για τον ασθενή. Μπορεί να συμβεί απρόβλεπτα, κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε λοίμωξης.

Η σήψη συμβαίνει επειδή οι άμυνες του οργανισμού κατά της μόλυνσης διαταράσσονται, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές την υπερβολική φλεγμονή, η οποία με τη σειρά της εμποδίζει την ορθή λειτουργία των διαφόρων οργάνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΤΜΖ», η διάσημη τραγουδίστρια δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν. H Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη», με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι. Η τραγουδίστρια είναι ως επί το πλείστον κλινήρης, καθώς παραμένει “αδύναμη και πολύ κουρασμένη” μετά τη δοκιμασία.

Πηγή: skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved