Η Madonna αποκάλυψε ότι μπήκε σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες

©Instagram/madnna
POP UP TEAM
/
19 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna αποκάλυψε ότι μπήκε σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με βακτηριακή λοίμωξη.

Η 65χρονη τραγουδίστρια πραγματοποιούσε την περιοδεία της «Celebration» στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου, όταν μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια της υγείας της τον Ιούνιο, κατά την οποία εισήχθη στην εντατική, αφού υπέστη πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια.

Μιλώντας στο κοινό, η Μαντόνα απηύθυνε προσωπικό χαιρετισμό στη φίλη της Shavawn, λέγοντας: «Υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι εδώ απόψε, που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καν- λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ… Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Σε ευχαριστώ Shavawn».

Η Μαντόνα, η οποία ακολουθεί την Καμπάλα από το 1996, ευχαρίστησε τον δάσκαλό της, ο οποίος ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι η δική του φωνή ήταν η μοναδική που ‘’άκουσε’’, ενώ ήταν σε τεχνητό κώμα.

«Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει: «Σφίξε το χέρι μου». Και πρόσθεσε: «Όταν συνήλθα, για πρώτη φορά είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου – παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να βάλω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved