Μαντόνα: «Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν»

©Instagram/ madonna
POP UP TEAM
/
31 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μαντόνα γιορτάζει την ανάρρωσή της, έναν μήνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, που την οδήγησε στην Εντατική και προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία στους θαυμαστές της. Η βασίλισσα της ποπ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον έναν αυτόν μήνα, κατά τον οποίο πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Όλο αυτό το διάστημα, η Μαντόνα είχε δίπλα της, κυρίως, τα παιδιά της και αγαπημένους της φίλους. Οπότε θέλησε με την ανάρτηση αυτή να τιμήσει όσους της συμπαραστάθηκαν, τη στήριξαν και της έδωσαν δύναμη να επανέλθει.

Η Μαντόνα

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς, πραγματικά, να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα -φαινομενικά- ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά.

Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson, ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο «τρίγωνο» λαμπρότητας.

Η Μαντόνα με την κόρη της

Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο, γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει», έγραψε, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια. Σε ένα από τα στιγμιότυπα ποζάρει στο πλευρό του 17χρονου υιοθετημένου γιου της, David, και σε μία άλλη στο πλευρό της 26χρονης Lourdes.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved