Το πρώτο μήνυμα της Μαντόνα μετά την περιπέτεια της υγείας της

©Instagram/ madonna
POP UP TEAM
/
11 Ιουλίου, 2023

H Μαντόνα έσπασε τη σιωπή της μετά τηn περιπέτεια της υγείας της και τη νοσηλεία της στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη τον περασμένο μήνα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram τη Δευτέρα, η Μαντόνα πληροφόρησε το κοινό της ότι αναρρώνει και δήλωσε ότι σχεδιάζει να επαναπρογραμματίσει την περιοδεία της Celebrations Tour για αργότερα φέτος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευχές. Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω το σόου μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας.

Με αγάπη, M.»

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved