Survivor All Star: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης

©Instagram/survivorgreece
POP UP TEAM
/
12 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά από περίπου 6,5 μήνες σκληρών αγώνων, πείνας και κακουχιών, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ
Μετά από 6,5 μήνες το «Survivor All Star» έφτασε στο τέλος. Νικητής του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος τις περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη, κερδίζοντας το τρόπαιο, 100.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ακόμα 135.000 για όλο το διάστημα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών στην ψηφοφορία ήταν οριακή.

Στο κατάμεστο στάδιο του Γαλατσίου, οι δύο παίκτες πήραν μια μικρή γεύση από το πώς είναι να σηκώνεις το κύπελλο, κάνοντας μία… πρόβα, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός.

Την ίδια ώρα, η μάχη της κερκίδας καλά κρατεί αφού οικογένειες, φίλοι και θαυμαστές των δύο παικτών δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν συνθήματα. Ο Γιώργος Λιανός περιέγραψε την ατμόσφαιρα που επικρατεί και την υπέροχη ενέργεια που υπάρχει στο κοινό.

Ο Σάκης Κατσούλης αγχωμένος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και δήλωσε πως ανυπομονεί για το όνομα που θα ακουστεί στο τέλος της βραδιάς που θα είναι και ο μεγάλος νικητής.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκρυψε την αμηχανία του λέγοντας πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά του, χάνοντας ακόμα και τα λόγια του.

 http://www.youtube.com/watch?v=NxKtdWQgElY&ab_channel=SurvivorGreece

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved