Κέιτ Χάντσον στα γυρίσματα του «Glass Onion: «Ενώ όλοι έπιναν Κοκτέιλ εγώ έτρωγα μόνο αγγούρι και φέτα»

POP UP TEAM
/
30 Δεκεμβρίου, 2022

Η αποκάλυψη για την σέξι εμφάνιση στο «Glass Onion»

Σε μια σκηνή της ταινίας με τίτλο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» -η οποία γυρίστηκε εν μέρει- στην Ελλάδα αναφέρεται η Κέιτ Χάντσον.

Στην εν λόγω σκηνή η ηθοποιός περπατά γεμάτη αυτοπεποίθηση δίπλα σε μια πισίνα με ένα πορτοκαλί άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι. Για να καταφέρει όμως να γυρίσει αυτή την σκηνή, έκανε πολλές θυσίες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «This Morning». «Ενώ όλοι οι άλλοι έπιναν Aperol Spritz στην Ελλάδα, εγώ απλά περίμενα να γυριστεί αυτή η σκηνή για να μπορέσω να πιω κι εγώ» εξήγησε η 43χρονη ηθοποιός. «Όλοι περνούσαν υπέροχα» συνέχισε η Κέιτ Χάντσον. «Κι εγώ το μόνο που μπορούσα να πω ήταν: ‘Θα πάρω αυτό το αγγούρι και το τυρί φέτα’».

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κέιτ Χάντσον μίλησε γενικά για τα γυρίσματα και για το πώς πήρε το ρόλο. Όπως είπε: «Όταν μάθαμε ότι θα έκαναν και δεύτερο Knives Out, ήμουν έτοιμη να σπάσω την πόρτα του Ράιαν Τζόνσον (σκηνοθέτης), λέγοντάς του ‘Θέλω να είμαι μέσα’». Σχετικά με τα γυρίσματα, πρόσθεσε: «Ήμασταν πραγματικά κλεισμένοι όλοι μαζί λόγω του κορωνοϊού. Ήταν ακριβώς στο αποκορύφωμα της παραλλαγής Δέλτα, οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. «Νοικιάζαμε ένα μπαρ, λύναμε αστυνομικά μυστήρια και μετά κάναμε πάρτι. Έτσι διασκεδάζαμε».

kate hudson glass onion 122922 9f5e07e166f947c08cd5baa1836ae392

Το καστ είχε καταφθάσει τον Ιούνιο στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι με την Χάντσον και τον Ντάνιελ Γκρέγκ να φωτογραφίζονται στο σετ της ταινίας αλλά και τον σκηνοθέτη να ανεβάζει μια φωτογραφία με φόντο τις Σπέτσες στο Twitter του και να γράφει: «Ξεκινάμε. Πρώτη μέρα γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Benoit Blanc. Ευχαριστώ όλους τους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας άφησαν να κάνουμε όλες αυτές τις δολοφονίες στις ήρεμες ακτές τους».

Η ταινία, που γυρίστηκε σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον, έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix. Μάλιστα, κατέκτησε την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα, καθώς σε χρόνο – ρεκόρ βρέθηκε στο no1 του top10 των ταινιών.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved