Ο Tom Cruise έσωσε το Χόλιγουντ σύμφωνα με τον Steven Spielberg

Copyright @Instagram tomcruise
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στο ετήσιο γεύμα των υποψηφίων για Όσκαρ στις 13 Φεβρουαρίου, ο Steven Spielberg αγκάλιασε τον Tom Cruise και του είπε: «Έσωσες το Χόλιγουντ».

Η στιγμή της συνάντησης απαθανατίσθηκε από τις κάμερες, με τον Tom Cruise να συγχαίρει τον Cruise για την απόκτηση του βραβείου David O. Selznick για το 2023 από το Σωματείο Παραγωγών αποκαλώντας το «μεγάλη τιμή». «Αλλά να ξέρεις, έσωσες το Χόλιγουντ», είπε ο Spielberg καθώς ο Tom Cruise γέλασε και κούνησε το κεφάλι του. «Και ίσως το Top Gun: Maverick να έσωσε τη κινηματογραφική διανομή».

Ως εκτελεστικός παραγωγός και πρωταγωνιστής του Top Gun: Maverick, ο Cruise επέμεινε να κρατηθεί η ταινία και να μην κυκλοφορήσει έως ότου ο covid να υποχωρήσει σε σημείο που θα μπορούσε να προβληθεί στους κινηματογράφους. Το στοίχημα απέδωσε καρπούς, καθώς έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών του Tom Cruise και η πρώτη του που ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, με κέρδη κοντά στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Ο Cruise πήρε μέρος στο ετήσιο γεύμα των υποψηφίων ως παραγωγός του Top Gun: Maverick, το οποίο είναι υποψήφιο για έξι Βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Όσο για τον Spielberg, είναι υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας για τη δουλειά του στο ημι-αυτοβιογραφικό The Fabelmans. Στη συνέχεια, ο Spielberg θα σκηνοθετήσει τον Bradley Cooper σε μια νέα εκδοχή του Bullitt και θα κάνει επίσης την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για την ζωή του συνεργάτη του και μουσικού συνθέτη, John Williams.

Εν τω μεταξύ, το Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One του Tom Cruise πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου, ενώ ο ίδιος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα μιούζικαλ καθώς επίσης και σε μια φουτουριστική ταινία που γυρίστηκε στο πραγματικό διάστημα η οποία βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved