«We Need to Talk About Kanye». Το νέο ντοκιμαντέρ για τον Kanye West από το BBC

Wikimedia Commons / Jason Persse
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
19 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τον Kanye West είναι καθ’ οδόν και θα επικεντρωθεί στην απόφασή του να διεκδικήσει τον τίτλο του προέδρου στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές στο τέλος του έτους, καθώς και στη διαμάχη και τις συνέπειες γύρω από τις αντισημιτικές δηλώσεις του ράπερ.

Σύμφωνα με το Deadline, το έργο, με τον προσωρινό τίτλο We Need to Talk About Kanye, θα κυκλοφορήσει από το BBC με βασικό παρουσιαστή τον βραβευμένο δημοσιογράφο Mobeen Azhar, ο οποίος είχε εργαστεί στο παρελθόν στο ντοκιμαντέρ Battle for Britney γύρω από την ζωή της Britney Spears.

Το We Need to Talk About Kanye θα συνοδεύεται από μια σειρά podcast με τίτλο The Kanye Story, η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Τα νέα για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ και τη σειρά έρχονται μήνες αφότου ένα project για τον West αναβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 από την MRC Entertainment. Τα αντισημιτικά σχόλια του ράπερ σχετικά με την εβραϊκή κοινότητα και οι απόψεις του για τον Χίτλερ γκρέμισαν πολλές από τις επιχειρηματικές του συμφωνίες εκείνη την εποχή.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο BBC2 και θα διανεμηθεί από την Abacus Media Rights. Η παραγωγή του έργου θα γίνει από τη Forest. Παραγωγός του έργου είναι η Laura Kaye και παραγωγός/σκηνοθέτης ο Stefan Mattison.

Το 2022, οι Coodie & Chike κυκλοφόρησαν το ντοκιμαντέρ Jeen-Yuhs, το οποίο μιλούσε για τη ζωή και την άνοδο του Kanye από έναν σχετικά άγνωστο τραγουδιστή σε παγκόσμιο megastar. Το έργο κυκλοφόρησε στο Netflix και πήρε πολύ καλές κριτικές, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα στην κατηγορία καλύτερου ντοκιμαντέρ στα 74α Primetime Emmy Awards.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved