Το «My Big Fat Greek Wedding 3» έρχεται το Φθινόπωρο στους κινηματογράφους

Copyright @Instagram mbfgreekwedding
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
18 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Θα είναι μια φθινοπωρινή οικογενειακή επανένωση για την οικογένεια του My Big Fat Greek Weeding, με το τρίτο μέρος του franchise να έχει λάβει ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Nia Vardalos έγραψε και σκηνοθέτησε τη νέα ταινία, με πρωταγωνιστές τους John Corbett, Louis Mandylor, Ελένη Καμπόυρη, Μαρία Βακράτση, Andrea Martin, Ηλίας Κακαβάς, Μελίνα Κοτσέλου, Gia Carides, Joey Fatone and Lainie Kazan. Ο Tom Hanks, η Rita Wilson και ο Gary Goetzman – οι οποίοι έχουν κάνει την παραγωγή και των τριών ταινιών – επιστρέφουν επίσης, με τους Paul Brooks, Scott Niemeyer και Steven Shareshian ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

«Η γλυκιά φιλία που άνθισε όταν οι παραγωγοί με άρπαξαν για πρώτη φορά, εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση καθώς μου εμπιστεύτηκαν τη σκηνοθεσία αυτής της σειράς του franchise μας», δήλωσε η Nia Vardalos. «Κινηματογραφήσαμε την οικογενειακή επανένωση εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, κάτι που ήταν συναρπαστικό για όλους μας. Επιπλέον, φάγαμε δωρεάν».

Το αγαπημένο franchise ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια με το «My Big Fat Greek Wedding» του 2002, μια επιτυχία που έχει την πρωτιά στις ρομαντικές κομεντί με τις υψηλότερες εισπράξεις που έγιναν ποτέ, κερδίζοντας περισσότερα από 368 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Σε σκηνοθεσία Joel Zwick, η Nia Vardalos έγραψε και πρωταγωνιστεί στην ταινία, υποδύοντας τη Φωτούλα «Τούλα» Πορτοκάλου, μια νεαρή Ελληνοαμερικανίδα που ερωτεύεται έναν μη Έλληνα (John Corbett). Παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Τούλα τον παντρεύεται, ξεκινώντας έτσι έναν ξεκαρδιστικό αγώνα για να κάνει την οικογένειά της να τον αποδεχτεί, ενώ η ίδια συμβιβάζεται με την κληρονομιά της.

Εκτός από τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, η ταινία γνώρισε επίσης κριτική επιτυχία, με την Nia Vardalos να κερδίζει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Η αρχική ταινία ενέπνευσε τη τηλεοπτική σειρά του 2003 του CBS, My Big Fat Greek Life και δημιούργησε ένα σίκουελ το 2016, My Big Fat Greek Wedding 2, το οποίο απέφερε 90,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Τον Ιούνιο του 2022, η Nia Vardalos ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι τα γυρίσματα του τρίτου μέρους ήταν σε εξέλιξη στην Αθήνα και ότι θα σκηνοθετούσε το έργο, το οποίο σηματοδοτεί τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της, μετά το I Hate Valentine’s Day του 2009.

Η Wilson σημείωσε: «Είναι συναρπαστικό να έχουμε τη Nia Vardalos, μια υποψήφια για Όσκαρ, όχι μόνο μπροστά από την κάμερα ως πρωταγωνίστρια, αλλά και πίσω από την κάμερα ως σκηνοθέτης, για αυτήν την τρίτη ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Το My Big Fat Greek Wedding φέρνει χαρά στο κοινό εδώ και είκοσι ένα χρόνια».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved