Ο Ray Liotta θα τιμηθεί μετά θάνατον με το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
21 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ray Liotta θα λάβει το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame κατά τη διάρκεια τελετής που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου. Ο διάσημος ηθοποιός των Goodfellas πέθανε στα 67 του τον Μάιο του 2022.

Η κόρη του Ray Liotta, Karsen, θα δεχτεί το αστέρι εκ μέρους του και πρώην συνεργάτες του όπως η Elizabeth Banks και ο Taron Egerton θα μιλήσουν επίσης στην εκδήλωση. Ενώ ο Egerton πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο πλευρό του Ray Liotta στη σειρά Black Bird της Apple TV+, η Elizabeth Banks τον σκηνοθέτησε στην επερχόμενη κωμωδία τρόμου Cocaine Bear, η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την ίδια ημέρα με την τελετή.

«Η συνολική καριέρα του Ray Liotta τον κατέστησε τριπλή απειλή (ηθοποιία, τραγούδι και χορός) και δυστυχώς ο θάνατός του ήταν καταστροφικός για τον κόσμο της ψυχαγωγίας», δήλωσε η παραγωγός του Hollywood Walk of Fame, Ana Martinez. «Οι χαρακτήρες που υποδύθηκε θα είναι πάντα χαραγμένοι στην κινηματογραφική ιστορία του Χόλιγουντ».

Η καριέρα του περιλαμβάνει εμβληματικές και ασυναγώνιστες ερμηνείες σε ταινίες όπως Goodfellas, Field of Dreams και πολλές άλλες και η μετά θάνατον δουλειά του Liotta επιβεβαίωσε το ταλέντο του ως ηθοποιός, συμπεριλαμβανομένου του υποψηφίου για Critics’ Choice Awards ως πατέρα του Egerton στο Black Bird. Μαζί με το Cocaine Bear, πολλά από τα ολοκληρωμένα έργα του που περιμένουν να κυκλοφορήσουν είναι πολυαναμενόμενα, όπως το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Charlie Day, το Fool’s Paradise και το Dangerous Waters, το οποίο ήταν στη μέση των γυρισμάτων στη Δομινικανή Δημοκρατία όταν ο Liotta πέθανε στον ύπνο του.

Η τελετή του Hollywood Walk of Fame για τον Ray Liotta θα μεταδοθεί ζωντανά στις 24 Φεβρουαρίου μέσω του επίσημου site του Hollywood Walk of Fame.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved