Ο Liam Neeson αρνήθηκε τον ρόλο του James Bond, επειδή το ζήτησε η σύζυγός του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
22 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Liam Neeson έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με εμβληματικούς ρόλους δράσης στο όνομά του και για κάποιους είναι πολύ περίεργο που δεν έχει παίξει ποτέ τον ρόλο του διάσημου βρετανού πράκτορα 007. Σε μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone, ωστόσο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ακριβώς γιατί δεν έπαιξε ποτέ τον James Bond. Επειδή η Natasha Richardson του είπε ότι δεν θα τον παντρευόταν αν έκανε κάτι τέτοιο.

Προτού τελικά ο ρόλος πάει στον Pierce Brosnan, ο Liam Neeson ήταν το φαβορί για τον ρόλο του Bond στην ταινία GoldenEye του 1995. Εκείνη την εποχή, ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι χάρη στη Λίστα του Σίντλερ και ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Natasha Richardson (η οποίος πέθανε δυστυχώς το 2009). Το GoldenEye ήταν επίσης η πρώτη ταινία James Bond με την Barbara Broccoli στην παραγωγή, ακολουθώντας τον πατέρα της Albert R. Broccoli και ήξερε ακριβώς ποιον ήθελε στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Δεν μου πρότειναν τον ρόλο του James Bond», διόρθωσε ευγενικά ο Liam Neeson τον δημοσιογράφο Marlow Stern του Rolling Stone. «Η Barbara με είχε τηλεφωνήσει μερικές φορές για να με ρωτήσει αν με ενδιέφερε και της απάντησα ότι θα με ενδιέφερε. Και τότε η όμορφη γυναίκα μου, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή της, μου είπε ενώ γυρίζαμε την ταινία Nell: Liam, θέλω να σου πω κάτι. Αν παίξεις τον James Bond, δεν θα παντρευτούμε. Και εγώ με την σειρά μου την πείραζα, πηγαίνοντας πίσω από την πλάτη της, κάνοντας τα δάχτυλά μου σαν να κρατάω όπλο και τραγουδώντας την μελωδία του James Bond. Μου άρεζε να της κάνω τέτοιες πλάκες».

Είναι μια πραγματική απόδειξη της αγάπης του Neeson για την Natasha με το να απορρίψει τον πιο διάσημο πράκτορα στον κόσμο. Δεν αποκάλυψε ακριβώς γιατί του έδωσε το τελεσίγραφο, αλλά υποψιάζεται τους λόγους. «Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν όλα εκείνα τα υπέροχα κορίτσια σε διάφορες χώρες που πέφτουν στο κρεβάτι και δεν σηκώνονται», συνέχισε. «Είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μου απαγόρεψε να δεχτώ τον ρόλο».

Αυτή την περίοδο ο Liam Neeson υποδύεται έναν εμβληματικό ντετέκτιβ στην πιο πρόσφατη δουλειά του, το νέο νουάρ αστυνομικό θρίλερ Marlowe του Neil Jordan, η οποία παίζεται στις αίθουσες τώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=brVF7t8VYuM

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved