Ο Jackie Chan θα παίξει τον Splinter στη νέα ταινία του Seth Rogen, Teenage Mutant Ninja Turtles

Copyright @Instagram jackiechan
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
6 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Paul Rudd, ο Post Malone, ο Giancarlo Esposito και ο John Cena είναι επίσης μέρος του καστ

Ο Seth Rogen έχει στρατολογήσει ένα all-star φωνητικό καστ για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, την επερχόμενη reboot ταινία κινουμένων σχεδίων με τις αγαπημένες μας χελώνες ninja.

Το πιο συναρπαστικό, ο Jackie Chan θα παίξει τον Master Splinter. Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα περιλαμβάνουν τον Paul Rudd ως Mondo Gecko, Post Malone ως Ray Fillet, Giancarlo Esposito ως Baxter Stockman, Rose Byrne ως Leatherhead, Hannibal Buress ως Genghis Frog, John Cena ως Rocksteady, Ice Cube ως Superfly, Ayo Edebiri ως April O’Neil, Maya Rudolph ως Cynthia Utrom και ο ίδιος ο Rogen ως Bebop.

ninja

Ένα κουαρτέτο νεότερων ηθοποιών θα χαρίσει τις φωνές τους με τον Micah Abbey, Shamon Brown Jr, Nicolas Cantu και Brady Noon στους ρόλους των Donatello, Michelangelo, Leonardo και Raphael, αντίστοιχα.

Ο Jeff Rowe σκηνοθετεί το Mutant Mayhem, με τον Rogen, τον Evan Goldberg και τον James Weaver να είναι παραγωγοί. Η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου 2023. Ένα teaser trailer θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου.

Από το ξεκίνημά του ως κόμικ το 1984, το franchise Teenage Mutant Ninja Turtles έχει καλύψει μια σειρά live action ταινιών της δεκαετίας του ’90, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές κινουμένων σχεδίων, μια ταινία CGI του 2007 που ονομάζεται TMNT και δύο παραγωγές από τον Michael Bay με συνδυασμό δράσης και CGI τη δεκαετία του 2010. Το Nickelodeon είχε πάρει τα δικαιώματα της σειράς το 2009, οδηγώντας στις ταινίες του Michael Bay καθώς επίσης και στις δύο πιο πρόσφατες σειρές κινουμένων σχεδίων, την Teenage Mutant Ninja Turtles και την Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Η ταινία του Rogen είναι ένα εντελώς νέο reboot.

http://www.youtube.com/watch?v=fAV5uxQVwUg

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved