«Αφήστε τον ήσυχο», ζητάει η σύζυγος του Bruce Willis από τους παπαράτσι

Wikimedia Commons / Gage Skidmore
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
6 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming Willis, παρακαλεί τους παπαράτσι να σταματήσουν να παρενοχλούν τον σύζυγό της, εν μέσω της μάχης του με την άνοια.

«Εάν φροντίζεις κάποιον με άνοια, ξέρεις πόσο δύσκολο και αγχωτικό μπορεί να είναι να βγάλεις κάποιον έξω στον κόσμο και να τον περιηγηθείς με ασφάλεια, ακόμα και μόνο για να πιεις ένα φλιτζάνι καφέ», είπε η Emma σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram το Σαββατοκύριακο. «Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ακόμη πολλή χώρος για ενημέρωση για τέτοια θέματα. Αυτό το βίντεο λοιπόν απευθύνεται στους φωτογράφους που προσπαθούν να βγάλουν εκείνες τις αποκλειστικότητες εικόνες του συζύγου μου. Απλά δώστε του χώρο. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως θα πρέπει να μείνετε μακριά».

 

 

«Για τους ανθρώπους που τραβάνε βίντεο, παρακαλώ μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο… απλά μην το κάνετε. ΕΝΤΑΞΕΙ? Δώσε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να μπορέσει να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η οικογένεια του Willis ανακοίνωσε ότι η «κατάστασή του έχει προχωρήσει» και τώρα έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια ή FTD. Ο Willis αποσύρθηκε από την υποκριτική τον Μάρτιο του 2022, αφού αρχικά διαγνώστηκε με αφασία, μια γλωσσική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας. Η διάγνωση ακολούθησε αναφορές ότι ο ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε στα κινηματογραφικά πλατό, ξεχνώντας τις ατάκες του και πυροβολώντας με ψεύτικο όπλο σε λάθος στιγμές.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved