Ο Hugh Jackman μεταμορφώνεται σε Wolverine, τρώγοντας περισσότερες από 8.000 θερμίδες την ημέρα

Copyright @Facebook Hugh Jackman
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Μαρτίου, 2023

Ο Hugh Jackman έχει μπει επίσημα σε πρόγραμμα Wolverine. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα καθημερινά του γεύματα, καθώς έχει βάλει στόχο την αύξηση όγκου για τα γυρίσματα του Deadpool 3, στο οποίο θα επαναλάβει τον ρόλο του Wolverine απέναντι στον Deadpool του Ryan Reynolds.

«Bulking. A day in the life», έγραψε ο Hugh Jackman ως λεζάντα ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα έξι γεύματα που θα φάει σε μια δεδομένη ημέρα. «Σε ευχαριστώ, σεφ Mario, που με βοήθησες να παραμείνω υγιής και να τρέφομαι σωστά ενώ… μεταμορφώνομαι σε Wolverine πάλι».

Τα γεύματα του Jackman περιλαμβάνουν μαύρο λαβράκι (2.000 θερμίδες), σολομό Παταγονίας (2.100 θερμίδες), δύο μπιφτέκια κοτόπουλου (περίπου 1.000 θερμίδες το καθένα) και δύο κόντρα φιλέτα (1.100 θερμίδες το καθένα). Αυτό σημαίνει ότι ο Jackman καταναλώνει πάνω από 8.000 θερμίδες την ημέρα τώρα καθώς φουσκώνει για το Wolverine. Συγκριτικά, ο Jonathan Majors έτρωγε 6.000 θερμίδες για τέσσερις μήνες για να παίξει έναν bodybuilder στην ταινία, Magazine Dreams. Ο Hugh Jackman τρώει πολύ περισσότερο.

Τον Ιανουάριο, ο Jackman είπε στον Stephen Colbert στο The Late Show, ότι προσπαθούσε να φτάσει στις 6.000 θερμίδες την ημέρα πριν παίξει το Wolverine. Ο Jackman ήταν στο Broadway εκείνη την εποχή πρωταγωνιστώντας στο The Music Man. «Χτίζω. Είμαι περίπου στις 4.500-5.000 θερμίδες αυτή τη στιγμή», είχε πει τότε ο Jackman. «Χρησιμοποίησα ένα μόνιτορ καρδιακών παλμών για το The Music Man, επειδή ο προπονητής μου έπρεπε να ξέρει με τι δουλεύει, όσο προσπαθούσα να φουσκώσω. Έκαιγα 1.500 θερμίδες σε κάθε παράσταση, οκτώ φορές την εβδομάδα, άρα έπρεπε να τρώω. Οπότε έφθασα στις 4.500 θερμίδες την ημέρα, κάτι που δεν ήταν και πολύ ωραίο. Τώρα το μόνο που κάνω είναι να τρώω και να προπονούμαι».

Ένα πράγμα που ο Hugh Jackman δεν θα κάνει ποτέ για να αυξήσει το βάρος του είναι να πάρει στεροειδή. Ο ηθοποιός είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Ιανουάριο στην εκπομπή Who’s Talking του Chris Wallace από το HBO ότι η φυσική προετοιμασία για να παίξει στο Wolverine συχνά επηρέαζε το σώμα του, αλλά ποτέ δεν στράφηκε στα στεροειδή για να αυξήσει τους μυς του. «Με τα χρόνια οι άνθρωποι αναρωτιόνταν, έκανε χρήση;» ρώτησε ο Wallace. «Πήρε στεροειδή;»

«Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine», απάντησε ο Jackman. «Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ποιες είναι οι παρενέργειες. Οπότε όχι, το έκανα απλώς με τον παλιό καλό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει τόσα πολλά κοτόπουλα και λυπάμαι πολύ για όλους τους vegans και τους vegetarians και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα. Αν ο θεός έχει να κάνει με κοτόπουλα, τότε έχω πρόβλημα».

Το Deadpool 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου από την Disney.

http://www.youtube.com/watch?v=z2Zk3izCaLk

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved