Η Sharon Stone είχε χάσει την επιμέλεια του γιου της, λόγω της σκηνής στο Βασικό Ένστικτο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Μαρτίου, 2023

Η ηθοποιός Sharon Stone είπε ότι η δικαστική προκατάληψη την έκανε να χάσει την επιμέλεια του γιου της, αφού ο προεδρεύων δικαστής στην υπόθεση διαζυγίου της το 2004 ρώτησε τον τετράχρονο γιο της αν ήξερε ότι η μητέρα του έκανε «ταινίες σεξ».

Η Stone μιλούσε στο podcast, Table for Two και ισχυρίστηκε ότι ο ρόλος της στο ψυχολογικό θρίλερ του 1992 του Paul Verhoeven, Basic Instinct, «χρησιμοποιήθηκε εναντίον της» στον δικαστικό αγώνα για την επιμέλεια του γιου της, Roan, τον οποίο είχε υιοθετήσει με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein το 2000.

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε η Stone. «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου – το μικρό μου αγοράκι: Ξέρεις ότι η μητέρα σου κάνει ταινίες σεξ; Αυτού του είδους την κακοποίηση είχα από το σύστημα – με θεωρούσαν τι είδους γονιός ήμουν, επειδή έκανα αυτή την ταινία».

Η Stone συνέχισε, κάνοντας αναφορά στην αποκαλυπτική σκηνή ανάκρισης στο Basic Instinct. «Οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς ρούχα στην κανονική τηλεόραση σήμερα και είδατε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου δικό μου γυμνό και έτσι έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε. «Είμαστε σοβαροί;»

Η Stone κατάφερε να αποκτήσει δικαιώματα επίσκεψης στον γιο της, ο οποίος είναι τώρα 22 ετών. Η απόφαση του δικαστή συνέβαλε στο να εισαχθεί στο νοσοκομείο αργότερα εκείνο το έτος με καρδιακά προβλήματα. «Η όλη υπόθεση μου ράγισε την καρδιά», είπε η Stone.

Η μακρά καριέρα της 64χρονης ηθοποιού έχει καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την επίμαχη σκηνή στο Basic Instinct και η ηθοποιός αποκάλυψε πόσο αναστατωμένη ήταν όταν οι συνάδελφοί της στην τελετή των Χρυσών Σφαίρων το 1993 γέλασαν όταν το όνομά της ανακοινώθηκε ως υποψήφιο.

«Ήταν απαίσιο. Ήμουν τόσο ταπεινωμένη», είπε η Stone. «Έχει κανείς ιδέα πόσο δύσκολο ήταν να παίξω αυτόν τον ρόλο; Πόσο ενοχλητικό; Πόσο τρομακτικό; Να προσπαθήσω να κουβαλήσω αυτή την περίπλοκη ταινία που έσπαγε όλα τα όρια και όλοι διαμαρτυρόντουσαν μαζί με όλη την πίεση. Έκανα οντισιόν για εννέα μήνες. Το πρόσφεραν σε άλλα 13 άτομα και τώρα γελάνε μαζί μου. Ήθελα απλώς να κρυφθώ σε μια τρύπα».

Πέρυσι, η Stone δημοσίευσε τα απομνημονεύματά της, The Beauty of Living Twice, στα οποία επανέλαβε την πεποίθησή της ότι ο Verhoeven την είχε εξαπατήσει ώστε να εκτεθεί στη σκηνή, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι θα χρησιμοποιούσε ένα τέτοιο πλάνο μέχρι που το είδε για πρώτη φορά σε μια πρώτη προβολή μαζί με ατζέντηδες και δικηγόρους.

Η Stone είπε ότι στη συνέχεια πήγε στο θάλαμο προβολής και χτύπησε τον Verhoeven στο πρόσωπο. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι η ηθοποιός γνώριζε εξ αρχής για το επίμαχο πλάνο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved