Emma Willis και Demi Moore: Το συγκινητικά βίντεο από τα γενέθλια του Bruce Willis

Copyright @Instagram demimoore
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
21 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Χρόνια πολλά στον Bruce Willis, ο οποίος έγινε 68 ετών. Αλλά, ενώ η γιορτή θα έπρεπε να είναι χαρούμενη, η επιδείνωση της υγείας του από άνοια ήταν σκληρή για την οικογένειά του, όπως είπε η σύζυγός του, Emma Heming Willis σε ένα μήνυμά της στο Instagram.

 

 

Τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι ο Willis πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια ολοένα και πιο εξουθενωτική μορφή της ασθένειας. Για να ανακουφίσει λίγο από το άγχος, η Emma χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της στο Instagram για να ενημερώνει τους θαυμαστές για την κατάσταση του ηθοποιού των ταινιών Die Hard. «Λοιπόν σήμερα είναι τα γενέθλια του συζύγου μου. Ξεκίνησα το πρωί με κλάματα, όπως μπορείτε να δείτε από τα πρησμένα μάτια μου και τη μύτη μου», είπε η Emma, ενώ παραδέχτηκε ότι το να δείξεις θάρρος μπροστά σε αυτά τα άσχημα γεγονότα στους μήνες που ακολούθησαν μετά τη διάγνωση του Willis ήταν πολύ δύσκολο.

«Απλώς πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δεις όλες τις πλευρές του πράγματος», είπε. «Συνέχεια οι άνθρωποι μου λένε πόσο δυνατή είμαι και αναρωτιούνται πως το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Μακάρι να είχα. Αλλά, μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά ταυτόχρονα, οπότε μερικές φορές στη ζωή πρέπει να συμπεριφερθούμε σαν ενήλικες. Και αυτό κάνω. Υπάρχουν στιγμές θλίψης κάθε μέρα και το νιώθω πραγματικά σήμερα στα γενέθλιά του».

Η Emma είπε ότι ξέσπασε σε κλάματα ενώ έφτιαχνε ένα βίντεο στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της. «Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, διότι το βίντεο είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά», παραδέχτηκε στους θαυμαστές της. «Αλλά, όσο το κάνω για μένα, το κάνω για εσάς, διότι ξέρω πόσο αγαπάτε τον άντρα μου. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα, οπότε σας ευχαριστώ».

Η πρώην σύζυγος του Bruce Willis, Demi Moore, δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο για να τιμήσει τα γενέθλιά του. Ήταν από την οικογενειακή γιορτή με όλους να τραγουδούν το “Happy Birthday” και τον Willis να σβήνει τα κεριά.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved