Η Alicia Silverstone είναι θετική για ένα σίκουελ του Blast From the Past με τον Brendan Fraser

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
22 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Alicia Silverstone έγινε διάσημη για τον ρόλο της ως Cher Horowitz στην κλασική rom-com ταινία Clueless του 1995, αλλά φυσικά η καριέρα της εκτείνεται πέρα από αυτήν την ταινία.

Το 1999, η Silverstone πρωταγωνίστησε στο πλευρό του βραβευμένου με Όσκαρ, Brendan Fraser, σε μια εντελώς παλαβή ρομαντική κωμωδία με τον τίτλο Blast From the Past. Η ταινία βλέπει τον χαρακτήρα του Fraser να γεννιέται και να μεγαλώνει σε ένα καταφύγιο πολέμου, όπου αυτός και η οικογένειά του ζουν για 35 χρόνια προτού δει για πρώτη φορά το φως της ημέρας στους δρόμους του Λος Άντζελες. Η ταινία θυμίζει το σενάριο της σειράς Unbreakable Kimmy Schmidt, καθώς ο πρωταγωνιστής πρέπει να συνηθίσει σε πράγματα όπως… τα αυτοκίνητα, τις τηλεοράσεις ακόμα και τον ίδιο τον ουρανό.

Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια στην κωμωδία του Hugh Wilson, καθότι η Silverstone όταν εμφανίστηκε στο φεστιβάλ ’90s Con, αφιερωμένο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δεκαετία του 1990 το περασμένο Σαββατοκύριακο και ρωτήθηκε αν θα δεχόταν να κάνει ένα σίκουελ, απάντησε θετικά.

«Με τον Brendan; Θα έκανα τα πάντα με τον Brendan. Ήταν τόσο διασκεδαστικό», είπε σε ερώτηση από το Variety. «Μόλις είδα τον Brendan στα Όσκαρ και είναι τόσο χαριτωμένος. Μίλησε για το πώς όλοι περνάμε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές και πρέπει να ωριμάσουμε, διότι είναι μέρος της ζωής να παλεύεις και μετά κοίτα τι του συνέβη. Λοιπόν, ναι, θα χαιρόμουν πολύ να συνεργαστώ μαζί του».

Ο Brendan Fraser φέτος κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην αμφιλεγόμενη ταινία The Whale, ενώ η Silverstone επανέλαβε τον ρόλο της ως Cher Horowitz για μια διαφήμιση Super Bowl. Η κατάλληλη στιγμή για το Blast From the Past 2 είναι τώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=nXi7mCd7JAQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved