«Είναι υπέροχο» – Το Oppenheimer του Christopher Nolan διαρκεί τρεις ώρες, σύμφωνα με τον Matt Damon

Copyright @Instagram matt_damon_official
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Μαρτίου, 2023

Ο Matt Damon είπε στον Marc Malkin του Variety τη Δευτέρα το βράδυ, ότι το «Oppenheimer» του Christopher Nolan διαρκεί τρεις ώρες. Στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «Air», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί, ο Damon μίλησε για το επερχόμενο ιστορικό δράμα του Nolan, στο οποίο εμφανίζεται δίπλα στον Cillian Murphy.

 

«Έχει τρεις ώρες διάρκεια. Είναι φανταστικό», είπε ο Damon, αποκαλύπτοντας ότι έχει δει το «Oppenheimer». «O Cillian είναι εκπληκτικός. Είναι όλα όσα θα ήθελες να είναι», συμπλήρωσε ο Damon. «Κυλάει τόσο γρήγορα, είναι υπέροχο».

 

 

Στο «Oppenheimer» πρωταγωνιστεί ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Nolan, Cillian Murphy, ως ο θεωρητικός φυσικός J. Robert Oppenheimer, ο διευθυντής του Manhattan Project και ο «πατέρας της ατομικής βόμβας». Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Emily Blunt, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, Michael Angarano και Kenneth Branagh.

Το «Oppenheimer» πιθανότατα θα διαρκεί περισσότερο από το «Interstellar» στα 169 λεπτά και το «The Dark Knight Rises» στα 165 λεπτά. Η ταινία, που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, είναι η πρώτη ταινία του Nolan στη Universal Pictures μετά τη μακροχρόνια παρουσία του στη Warner Bros. Βασίζεται στο μυθιστόρημα του Kai Bird, «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» και εστιάζει στην ερευνητική προσπάθεια του Oppenheimer ως διευθυντή του εργαστηρίου του Los Alamos.

http://www.youtube.com/watch?v=bK6ldnjE3Y0

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved