Η πρώην σύζυγος του Jeremy Renner τον κατηγορεί για συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jeremy Renner μπορεί να είναι γνωστός ως Hawkeye από τους Avengers της Marvel, αλλά το παρελθόν του καλύπτεται από διαμάχες και δράματα. Ο γάμος του με τη Sonni Pacheco κατέληξε σε διαζύγιο, κοινή επιμέλεια και δικαστική διαμάχη. Κατά τη διάρκεια της διευθέτησης του διαζυγίου, η Pacheco εξαπέλυσε σοβαρές κατηγορίες εναντίον του Renner, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής κακοποίησης, της κατάχρησης απαγορευμένων ουσιών και απειλών θανάτου.

Σύμφωνά με το marca.com, υποστήριξε ότι ο Jeremy Renner κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά την κόρη τους, καθώς και ότι έβαλε όπλο στο στόμα του και απείλησε να πατήσει τη σκανδάλη. Σε απάντηση σε αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Renner αρνήθηκε τα πάντα και κατηγόρησε την Pacheco ότι αυτή έχει ψυχολογικά προβλήματα καθώς και προβλήματα εξάρτησης. Ο ίδιος υποβλήθηκε ακόμη και σε τυχαία εξέταση απαγορευμένων ουσιών και προσέλαβε έναν ειδικό ψυχικής υγείας για να αποδείξει ότι μπορούσε να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για την κόρη του.

Η ομάδα του Renner κατηγόρησε επίσης την Pacheco ότι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη του Renner για να προσπαθήσει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα. Σύμφωνα με το TMZ, η ομάδα του Jeremy Renner συνέταξε ένα χρονοδιάγραμμα των ταινιών του και πότε κυκλοφόρησαν, παράλληλα με το ιστορικό των ισχυρισμών της Pacheco εναντίον του, υποδηλώνοντας ότι η Pacheco σχεδίαζε τις επιθέσεις της για να βγάλει άσχημο όνομα στον Renner και να σαμποτάρει την καριέρα του.

Παρά το δράμα, η επιμέλεια διευθετήθηκε μεταξύ Renner και Pacheco, με αμφότερους να μοιράζονται την επιμέλεια της κόρης τους. Ωστόσο, το 2020, ο Renner ζήτησε να μειωθούν οι πληρωμές για την υποστήριξη των παιδιών του, από 30.000 δολάρια το μήνα σε 11.000. Η Pacheco κατηγόρησε τον Renner επειδή ζήτησε αυτή την μείωση, λέγοντας ότι ήταν ένα δείγμα για το τι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα χρόνια.

Η καθαρή αξία του Renner έχει αυξηθεί εκθετικά από τότε που έγινε μέλος της Marvel, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το υψηλό ποσό της διατροφής των παιδιών, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, φαινόταν ότι δεν έβγαζε όσο αναμενόταν, επομένως ζήτησε μείωση. Η Pacheco συνέχισε να λέει ότι είχε φιμωθεί και δεν της επετράπη να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υποτιθέμενη ακραία συμπεριφορά του.

Σε μια συνέντευξη του 2021, ο Renner αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες, λέγοντας: «Δεν απαντώ δημόσια ή ιδιωτικά σε ανοησίες. Μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Αν απαντήσεις σε αυτό, του δίνεις χώρο. Δεν ρίχνω λάδι στην φωτιά. Απλώς δεν το κάνω, αρνούμαι». Η προσέγγιση του Renner φαίνεται να λειτούργησε, καθώς όλοι είναι επικεντρωμένοι στο περιστατικό με το εκχιονιστικό ατύχημα, τις ηρωικές ενέργειες που έκανε για να αποτρέψει τον ανιψιό του από το να τραυματισθεί και τον αγώνα του προς την ανάκαμψη.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved