To «Stranger Things» γίνεται animation σειρά στο Netflix

©Netflix/Stranger Things
BETH TSALIKI
/
11 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το διαρκώς διευρυνόμενο σύμπαν του Stranger Things έχει τώρα στα σκαριά μια σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, σύμφωνα με το Variety.

Οι λεπτομέρειες για την σειρά είναι ελάχιστες. Η ιδέα αναπτύχθηκε από τον Eric Robles και την Flying Bark Productions. Ο Robles είναι περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία της σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon, Fanboy & Chum Chum και Glitch Techs. Το Glitch Techs έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2020.

Οι Duffer Brothers συμμετέχουν ως executive producers.

«Πάντα ονειρευόμασταν ένα κινούμενο σχέδιο Stranger Things όπως εκείνα τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε τα πρωινά του Σαββάτου, με τα οποία και μεγαλώσαμε. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε αυτό το όνειρο να πραγματοποιείται», ανέφεραν σε μια δήλωση. «Δεν θα μπορούσαμε να εκπλαγούμε περισσότερο από αυτό που βρήκαν ο Eric Robles και η ομάδα του — τα σενάρια είναι απίστευτα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας! Η περιπέτεια συνεχίζεται…”.

Οι Duffers θα «δώσουν», επίσης, «τη σκυτάλη» σε μια νέα δημιουργική ομάδα και ένα επερχόμενο θεατρικό έργο που ονομάζεται Stranger Things: The First Shadow. Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου τον Νοέμβριο του 2023.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved